1 червня, Дніпропетровщина: Нікопольщина вкотре опинилася під ворожим вогнем

Ворог обстріляв козацький край. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак доповів, що ніч в регіоні минула без обстрілів, але вже вранці ворог знову взявся за своє.
– На Марганецьку громаду Нікопольського району агресор спрямував важку артилерію. Випустив майже два десятки снарядів. Наслідки атаки уточнюються, – повідомив посадовець.
Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора з важкої артилерії ворог вкотре обстріляв Нікопольщину. Гатили по Марганецькій громаді. На щастя, загиблих та постраждалих серед людей немає.
Слава Україні! Переможемо, – вірить Микола Васильович.

Держава піклується про біженців. Начальник Нікопольської районної адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що влада разом з обласною військовою адміністрацією активно працює над питаннями допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території Нікопольського району.
Також керівник звернувся до мешканців прибережних територій, закликавши пам’ятати про вірогідність денних обстрілів та дослухатись до попереджень.

Кривий Ріг працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують завдавати ударів по зосередженню живої сили та техніки ворога. Втрати противника за добу – майже 2 роти. Знищено та пошкоджено 10 одиниць військової техніки окупантів.
Як повідомив Олександр Юрійович, у місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, соціальної та медичної сфери. Вся критично важлива інфраструктура також працює у штатному режимі.
Також триває активна підготовка освітніх закладів до виходу учнів на змішане навчання – до роботи в такому режимі з 1 вересня буде підготовлено близько 100 шкіл.
Шановні земляки! За повідомленням ОК «Південь», ворог може готувати комбіновану атаку з використанням «Калібрів» та дронів-камікадзе. Тому наполегливо прошу реагувати на сигнали повітряної тривоги – бережіть себе та своїх близьких, – закликав Олександр Вілкул. Дякуємо нашим мужнім ЗСУ за новий ранок. Кожен на своєму місці продовжуємо самовіддано працювати, наближаючи омріяну Перемогу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11