31 травня, Дніпропетровщина: ворожі обстріли Нікопольського та Павлоградського районів

Окупанти не вгамовуються. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що вчора пізно ввечері російська армія цілила по Нікопольському району. На Марганецьку громаду агресор скинув снаряди з БпЛА. Люди, на щастя, неушкоджені.

А вже вранці вибух пролунав у Межиріцькій громаді Павлоградського району. Ворог атакував транспортне підприємство. Легке поранення отримав 8-річний хлопчик. Він лікуватиметься вдома. Також сталися руйнування. Інформація уточнюється.

Така оманлива тиша. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчорашній день в регіоні минув тихо. В жодній громаді ворожих обстрілів не було.

Обережність – перш за все! Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що вчора ввечері над територією району були зафіксовані дві крилаті ракети. На щастя, ситуація залишилася під контролем.

Також посадовець звернувся до мешканців прибережних територій, закликав пам’ятати про можливість денних обстрілів та дослухатись до попереджень.

Разом до Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують завдавати ударів по зосередженню живої сили та техніки ворога. Втрати противника за добу – майже дві роти. Знищено та пошкоджено 9 одиниць військової техніки окупантів.

У самому Кривому Розі працює вся критично важлива інфраструктура, повністю забезпечено роботу комунальних підприємств та медичної сфери. Функціонують соціальні служби, які навіть в умовах війни не припиняли свою діяльність ані на один день.

Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – традиційно закликав Олександр Юрійович.

Дотримуємося цієї вірної настанови. Знаємо, що українці – сильна нація, котра зуміє повернути своє та вигнати окупантів! Разом працюємо задля реалізації цієї спільної мрії!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11