Вразливі категорії нікопольців мають змогу евакуюватися до більш безпечних регіонів

Вже понад 10 місяців Нікополь знаходиться під ворожими обстрілами. Саме у зв’язку з цим у місті з серпня минулого року реалізується державна програма, яка має на меті захистити найбільш вразливі категорії населення міста, а саме людей похилого віку та людей з інвалідністю. Про це повідомляє пресслужба Нікопольської міської ради.

Така програма передбачає централізовану евакуацію до інших, більш безпечних областей України. Це можливо завдяки співпраці місцевої влади Нікополя з департаментом охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації. Програмою скористалися вже 940 нікопольців.

Днями був організований черговий виїзд містян до селища Солотвине Закарпатської області, де люди будуть забезпечені безкоштовним проживанням та харчуванням. Така евакуація повністю добровільна. Головні її умови: здатність самостійно пересуватися, обслуговувати себе та не мати шкідливих звичок.

Програма триватиме й надалі. Ті, хто мають бажання нею скористатися, повинні звернутися до Управління гуманітарної політики НМР за адресою: вул. Отаманська, 2 (кабінет № 202).

Маємо надію, що завдяки нашим мужнім ЗСУ вже зовсім скоро всі переселенці повернуться додому, обнімуть близьких та разом почнуть відбудовувати рідне місто під мирним небом нашої Батьківщини!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11