29 травня, Дніпропетровщина: ситуація в області стабільна, триває збір коштів для ЗСУ

З вірою у краще. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула з повітряними тривогами, але, на щастя, без ворожих атак.

З вірою в Україну, наші ЗСУ та Президента розпочинаємо новий день нового робочого тижня. Все буде добре, – впевнений Сергій Петрович.

Окупанти знову тероризують Нікопольщину. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора надвечір ворог здійснив обстріл зі ствольної артилерії по території Мирівської громади. На місце одразу ж виїхали рятувальники. Марганецьку громаду атакували з дрона-камікадзе. Наслідки влучання зʼясовуються.

Захисники потребують нашої допомоги. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що волонтери збирають кошти на тепловізор для наших Захисників. Пристрій коштує 37 тис. грн.

Наразі вже зібрали майже 10 тис. грн. Якщо маєте можливість – допоможіть хлопцям, які боронять рідну землю! Вірю у вашу допомогу та нашу єдність, – закликав керівник району.

Детальна інформація – у цьому пості.

Кожен міцно тримає свій фронт. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ:

Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за інформацією Оперативного командування «Південь», знищено 7 БПЛА, 9 одиниць авто-бронетехніки, 2 крупнокаліберні гармати «Гіацинт-Б», 2 переоблаштованих човни та 1 спостережний пункт противника.

Вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи в місті працюють стабільно.

За словами посадовця, в Кривий Ріг продовжують прибувати вимушені переселенці. Всього з початку війни офіційно зареєструвались більш ніж 73,8 тисячі біженців, а реально місто прихистило понад 80 тисяч людей. Людям надається житло, безкоштовне харчування, медична та психологічна допомога.

Сьогодні у кожного свій фронт. Низький уклін усім, хто зараз тримає свій – на передовій, на підприємствах, у лікарнях, у соціальних службах та на десятках інших напрямків. Разом ми обов’язково вистоїмо. І обов’язково переможемо. Нехай робочий тиждень буде для всіх плідним та вдалим!побажав Олександр Вілкул.

Дякуємо оборонцям неба, які цілодобово захищають нас від ворожих дронів та ракет. Віримо, що наше єднання та незламний дух обов’язково стане запорукою Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11