Школярі Покрова гідно завершили непростий навчальний рік

Минулого тижня в школах Покрова офіційно завершився навчальний рік. Через війну в країні свято останнього дзвоника для учнів минуло без особливих урочистостей

Прес-служба міського голови повідомляє, що за даними начальника управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради Ольги Матвєєвої, нові знання у закладах освіти здобули 3 тис. 848 учнів, 196 з яких мають високий рівень досягнень. У їхньому числі – 104 дитини зі статусом ВПО, котрі приїхали до міста з тимчасово окупованих територій або районів, в яких ведуться активні бойові дії.

Традиційно хвилюючим став шкільний фініш для 215 випускників Покрова. Серед них 15 «золотих» та 6 «срібних» медалістів.

Старанно попрацювавши протягом такого непростого навчального року, кожен учень отримав заслужене право на відпочинок. Попереду на дітей чекають канікули, які ми сподіваємось, вони проведуть весело та продуктивно, але з дотриманням всіх безпекових правил. А ось випускникам ще доведеться попрацювати. Аби гідно скласти мультипредметний тест і стати на стежку здобуття професійних знань та навичок у вишах України.

Ми вітаємо всіх учнів міста із закінчення навчального року! Бажаємо гарно відпочити та набратися сил!

А зараз пропонуємо вашій увазі фотомиттєвості від «ЗМ» з відзначення свята останнього дзвоника у шкільних родинах Покрова.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11