Дорогі учні, шановні освітяни та батьки! Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника!

     Ось і завершився ще один навчальний рік у школах Покрова. Другий рік поспіль, через російський воєнний терор, урочистості з нагоди Останнього дзвоника відбуваються не на шкільному подвірʼї, як мало би бути, а через екрани гаджетів. Але попри дистанційне навчання, ця подія все одно залишається для всіх особливою та хвилюючою. Для більшості дітей вона ознаменована початком літніх канікул та радісними передчуттями відпочинку. Випускники ж назавжди залишають позаду безтурботні шкільні роки, ступаючи у відчинені двері дорослого, самостійного життя…

     Підсумовуючи результати шкільного року в умовах війни, можна впевнено сказати, що наші здобувачі освіти не лише не втратили жаги до знань, а й завзято демонстрували здатність підкорювати інтелектуальні, спортивні, творчі вершини, навіть в режимі онлайн. Протягом навчального року юні таланти невпинно прославляли рідний край своїми здобутками. Крім того, наші учні засвідчили високий рівень патріотичної та національної свідомості, повсякчас підтримували наших Захисників, волонтерили та робили все можливе задля наближення Перемоги України.

     Пишаємося учнями Покрова, Ви – гідне майбутнє незламної української держави!

     Від великого серця учнівської та батьківської спільноти, дякуємо нашим незламним педагогам, котрі незважаючи на часи смутку та тривог, зуміли осягнути сучасні технології і навчали дітей у новому форматі.

     На подяку заслуговують і наші дорогі батьки, які завжди поряд зі своїми дітьми. Завдяки вам школярі не зламались, не зупинились на півшляху, а дійшли до заповітної мети. А головне, що пересікли фінішну пряму навчального року не з пустими рюкзаками, а з валізою необхідних знань.

     Дорогі учні, вчителі, батьки! Від щирого серця вітаємо вас із завершенням цього важкого навчального року. Віримо у те, що після літа школярі знову сядуть за парти. В освітніх закладах завирує мирне життя, сповнене дивовижних відкриттів, неповторних вражень, приємного спілкування, пізнання нового та цікавого. Бажаємо всім плідного відпочинку під мирним небом нездоланої України!

Фото з архіву минулих років

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11