24 травня, Дніпропетровщина: вже зранку Нікопольщина під обстрілами

Дякуємо за новий ранок. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч на Дніпропетровщині пройшла без обстрілів.

Дякуємо нашим мужнім Захисникам та Захисницям за цей ранок і можливість бути тут і зараз. В найкращій країні світу, – відзначив посадовець.

Знову страждає Нікопольщина. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора вранці під ворожу атаку потрапили Марганецька громада та Нікополь. Як наслідок – знищено господарську споруду, ще 4 понівечено. Зачепило також будівлю готелю, 6 приватних будинків, газогін. Люди, на щастя, неушкоджені. Надвечір ворог атакував і Мирівську громаду.

Нам є за що боротися. І нам є заради кого перемагати. Кожна маленька справа на благо держави сьогодні – це крок до спільної Перемоги. Ніколи не забувайте про це. З вірою в Сили оборони, в Президента, в Україну. Разом – до спільної мети. Вистоїмо, – впевнений Микола Васильович.

Агресор вкотре нагадав про себе вибухами. Очільник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко повідомив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Проте новий день розпочався вибухами і загрозою для всіх прибережних територій – армія рф вже здійснила декілька пострілів зі ствольної артилерії в напрямку Нікопольського району.

Прошу вас пам’ятати про ймовірність денних обстрілів та уникати відкритих ділянок місцевості. Дослухайтесь до попереджень! – закликав Євген Вячеславович.

Все під контролем, прямуємо до Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під контролем ЗСУ:

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують завдавати ударів по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. Знищено та пошкоджено 39 одиниць військової техніки окупантів. Втрати противника за добу складають більше роти.

За словами посадовця, продовжують свою небезпечну, але дуже важливу роботу, сапери:

За минулу добу на території Зеленодольської громади, що у Криворізькому районі, надзвичайниками було знайдено та ліквідовано 1 касетний бойовий елемент від РСЗВ «Ураган».

Щодо ситуації у самому місті, то вся критично важлива інфраструктура працює. Повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

Віримо у наші ЗСУ, підтримуємо мужніх Захисників та знаємо, що завдяки нашим спільним зусиллям ми стали ближчими до Перемоги ще на один день!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11