У День сім’ї Покров вітали творчі колективи

     15 травня у міському парку ім. Б. Мозолеського відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному дню сім’ї. Свої вітання містянам дарували творчі колективи вихованців мистецьких шкіл разом з викладачами.

     За допомогою музики та художнього слова талановиті артисти створювали навколо особливу атмосферу, яку гармонійно доповнював неповторний парковий пейзаж. Під теплим весняним сонцем присутні насолоджувалися прекрасними музичними композиціями, наповнювалися позитивними емоціями, які зараз дуже потрібні українцям.

     Такі заходи обʼєднують людей, уособлюють сімейні цінності та бережуть багатовікові традиції нашого народу. А що з цього приводу думають самі поціновувачі мистецтва, читайте далі.

     Сестри Бурядник – Ксенія та Ангеліна, разом з викладачем Надією Копцевою виконали на фортепіано музичний твір Ґленна Мііллера «Little brown jug». Їх щиро підтримувала старша сестра Ліза, яка теж захоплюється грою на музичних інструментах.

      За словами Надії Копцевої, діти дуже полюбляють такі концерти, радіють можливості виступати для публіки.

     – Чесно кажучи, через війну, настрій не дуже гарний. Але в цей важкий час люди не повинні перебувати у постійному стресі, їм потрібно знаходити якусь розраду, черпати натхнення та сили. Ось такі концерти і покликані дарувати надію, мрії та віру в те, що все буде добре!

     Анастасія з 2-річним сином Святославом також набрались позитивних вражень від музичного заходу.

      – Концерт – чудовий! Артисти гарно виступили, молодці! Приємно, що попри те, що навчання зараз дистанційне, у дітей є змога виступати. На мою думку, важливо відзначати сакральні дати, які єднають українську націю. Родина – це те, на чому тримається наш народ, тому у День сімʼї доречно влаштувати такий ліричний концерт. Оскільки війна триває, з кожним днем нам потрібно набиратися терпіння і подібні заходи підтримують наш дух.

      Захоплюємося талантами Покрова, які не втомлюються дарувати нам свою творчість, надихають нас і заряджають гарними емоціями! Бажаємо юним даруванням, їх наставникам та батькам наснаги на нові звершення, родинного благополуччя, щоб вони і надалі міцно могли тримати мистецький фронт України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11