10 травня, Дніпропетровщина: оборонці неба збили 3 «Шахеди» над областю

Подяка оборонцям неба. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів про те, що агресор знову спрямував на область дрони. Близько опiвночi пiдроздiли повiтряного командування «Схiд» знищили 3 безпiлотники «Шахед». Решта ночi на Днiпропетровщинi минула без ворожих атак.
– Дякую ППО за цiлодобову варту! – зазначив Сергій Петрович.

Ворог атакував Нікопольський район. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора окупанти знову тероризували Нікопольщину: ударили по Мирівській й Марганецькій громадам. Били з важкої артилерії та атакували дронами. Внаслідок обстрілів понівечено півдесятка приватних будинків, 8 господарських споруд, гаражі, газогін, лінії електропередач. На щастя, ніхто не постраждав.
– Агресія не залишиться непокараною. Настане день, коли всі винуватці воєнних злочинів понесуть відповідальність. Слава всім, хто щодня в бою за державу. Слава Україні! – відзначив Микола Васильович.

Місто живе і працює. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що всі підприємства критичної інфраструктури та комунальники продовжують працювати у штатному режимі. Міська влада контролює процес ліквідації попередніх обстрілів.
Не ігноруйте сигнали тривоги, загроза обстрілів у нас поки залишається, – попередив Олександр Іванович.

Всі разом впевнено наближаємо Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
– За даними ОК «Південь», нашою авіацією завдано удару по району зосередження окупаційних військ, а ракетно-артилерійські підрозділи завдали втрат ворогу у кількості 3 БПЛА, крупнокаліберної гармати «Гіацинт» та 7 одиниць авто-бронетехніки.
У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. В повному обсязі та стабільно працює вся важлива інфраструктура.
За словами Олександра Юрійовича, з 10-го травня в місті стартувала третя в цьому році «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів. Вже другий рік місто допомагає продуктовими наборами криворізьким родинам, які найбільше потребують підтримки. За кошти міського бюджету видано більше 371,5 тисячі наборів, у тому числі понад 70,5 тисяч – вже у цьому році.
– Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! – закликав Олександр Вілкул.

Дякуємо нашим мужнім ЗСУ, молимося за те, щоб кожен воїн повернувся додому. Тримаємо свій фронт, самовіддано працюємо та віримо, що вже зовсім скоро все буде Україна!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11