Щиро вітаємо з Днем народження нашу чарівну колегу – Вікторію ЧЕРНЕТУ!

     Сьогодні, 9-го травня, свій День народження відзначає наша дорога колега, представниця сімейної династії на комбінаті, грамотний фахівець, а ще – любляча мама та дружина, берегиня сімейного вогнища, життєрадісна жінка – диспетчер Колони спецтехніки Автотранспортного цеху (АТЦ) Вікторія ЧЕРНЕТА.

     Професія диспетчера автомобільного транспорту на комбінаті надзвичайно важлива та відповідальна. Завдяки набутим професійним навичкам, кмітливості та комунікабельності Вікторії вдається забезпечувати потрібний напрямок роботи спецтехніки за призначенням. Колеги цінують іменинницю за наполегливість та відданість улюбленій справі. Захоплюються її щирістю, оптимізмом, нестримною енергією та неповторним почуттям гумору, що наповнюють робочу атмосферу особливим настроєм.

      Та не лише посадові обовʼязки повʼязують Вікторію з нашим підприємством, адже водієм технологічних перевезень в АТЦ працює її чоловік Максим. Зараз він – Захисник України, що нині на полі бою боронить Батьківщину від російських загарбників. Тому найзаповітнішим бажанням іменинниці в День народження буде те, щоб коханий якнайшвидше повернувся додому з Перемогою.

     Колектив Колони спецтехніки щиро вітає Вікторію у цей прекрасний день. Для вас найкращі побажання міцного здоровʼя, родинного затишку і безмежного кохання. Нехай якомога швидше здійсниться найголовніше – Перемога та возз’єднання вашої прекрасної родини під мирним небом України!

Хай життя прекрасним буде, як вишневий сад,
Хай приносить щастя вічний зорепад!
Хай приходять ранки з добрими надіями,
Щоб завжди усі збувались задуми і мрії!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11