У міській лікарні Покрова вдосконалили комп’ютерну томографію

Відтепер медики зможуть більш ефективно використовувати комп’ютерний томограф. Він з минулої осені функціонує у приймальному відділенні Центральної міської лікарні, але тепер дослідження на цьому обладнанні проводитиметься з контрастним підсиленням. Цю гарну новину повідомила прес-служба Покровської міської ради.

Таке нововведення стало можливим завдяки знанням, які наші медики здобули в результаті третього етапу навчання, проведеного головним лікарем Київського медичного центру, лікарем-рентгенологом вищої категорії Ігорем Белоусом.

Окрім лаборантів, які безпосередньо працюватимуть з томографом, заняття також відвідали завідувачі відділень та лікарі Центральної міської лікарні. Фахівці не просто опанували теоретичний блок, а й змогли застосувати отримані знання на практиці під час проведення мультиспіральної комп’ютерної томографії з внутрішнім болюсним контрастуванням.

Завдяки такому підходу до обстеження лікарі отримали можливість точніше та оперативніше розпізнавати зміни в нормальній структурі органів, які неможливо визначити при звичайному обстеженні без контрастування.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11