Комбінат підтримує весняний благоустрій

Весна, яку ми так довго чекали, нарешті настала. Її неймовірно яскраві фарби оживили все навкруги. Хочеться йти і дихати на повні груди, насолоджуючись кожним ковтком запашного повітря. За понад рік війни і тривог миттєвості запашної весняної тиші здаються особливо цінними. Життя в нашому мальовничому місті вирує, Покров продовжує жити в робочому ритмі. Всі комунальні служби працюють на своїх місцях, триває весняний благоустрій. У цьому питанні не пасе задніх і наше підприємство. Попри складну виробничу ситуацію, колективи підрозділів навели лад на своїх локаціях. Не залишились без уваги території навколо адміністративних будівель комбінату, а також об’єкти комплексу спортивних споруд (КСС).

Протягом останніх двох тижнів під пильним оком голови профспілкового комітету Євгена Запускалова та директора з загальних питань Сергія Поровая – наведення ладу на стадіоні «Авангард». Силами працівників КСС у належний вигляд привели основне футбольне поле та зону в межах спортивного об’єкту. Ці завдання виконували Сергій Винничук та Наталія Кальченко. В організації і проведенні робіт з покосу трави їм допомагав в.о. начальника КСС Олександр Нетудихатка.

Запасне поле стадіону і територію навколо нього впорядковувала бригада дорожніх працівників дільниці техобслуговування транспорту АТЦ. Її начальник Максим Косенко зазначив, що працівники – Сергій Депутат, Катерина Завгородня, Людмила Нагорна та Інна Дзюндзя – буквально тиждень тому вийшли з простою, і тепер щодня впорядковують території підприємства. Вони вже покосили траву і сухостій на локації автоцеху, сектору навчання і запасного футбольного поля стадіону «Авангард». Тепер готують до нового сезону базу відпочинку АТЦ «Маямі».

Як бачимо, об’єкти соціальної сфери комбінату не залишаються без уваги. Їх впорядкування – стоїть на порядку денному. Нагадаємо, що бігові доріжки нашого стадіону доступні для спортсменів та любителів здорового способу життя. їх ви можете відвідувати щодня з 6.30 до 20.00. Не забувайте, що фізична культура – це загальновизнаний антистрес, який допоможе загартувати не тільки ваше тіло, а й психологічне стан.

                                                                                                                                                                                                                   Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11