27 квітня, Дніпропетровщина: окупанти обстріляли Нікопольський та Синельниківський райони, обійшлось без постраждалих

Спокійно зустрічаємо новий день. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без ворожих атак.

Ситуація в області стабільна та контрольована. Продовжуємо працювати на Перемогу, боротися за Батьківщину та безапеляційно вірити в ЗСУ. Всім тихого та продуктивного робочого дня! – закликав посадовець.

Від рук загарбників постраждали 2 райони. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчорашній день видався складним. окупаційні війська рф чотири рази обстріляли Нікопольщину – били з важкої артилерії по двох громадах. Ворожі снаряди поцілили по Червоногригорівській та Марганецькій ТГ. В останній пошкоджено будівлю насосної станції. На щастя, люди не постраждали. Перебоїв з водопостачанням немає.

Під ударом опинився і Синельниківський район: Великомихайлівську громаду ворог атакував з літака. Наразі наслідки уточнюються. Попередньо – без постраждалих.

Виборювати Перемогу важко. Вона дається надвисокою ціною. Але жодні випробування не зупинять нас на шляху до нашої мети. З вірою в Сили оборони, в Президента і в Україну – працюємо задля держави. І всі разом переможемо, – впевнений Микола Васильович.

З вірою у краще. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вечір та ніч минули спокійно. Очільник міста додав, що всі інфраструктурні та комунальні підприємства працюють у штатному режимі, влада разом з комунальниками займається ліквідацією наслідків попередніх обстрілів.

Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – закликав Олександр Іванович.

Разом – до Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії виконують контрбатарейну боротьбу і роботу по планових цілях, виявлених раніше. Знищено та пошкоджено 18 одиниць ворожого озброєння та військової техніки. Також, воїнами мобільних вогневих груп повітряного командування «Південь» знищено 6 ворожих БПЛА – з них 5 ударних типу «Ланцет»на Херсонщині.

У самому Кривому Розі повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Місто спільно та злагоджено працює на Перемогу над ворогом.

Олександр Юрійович повідомив, що наразі триває робота з облаштування укриттів у навчальних закладах міста. Це важливий момент для того, щоб школярі з наступного року почали освітній процес в офлайн режимі.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – закликає Олександр Вілкул.

Продовжуємо самовіддано тримати кожен свій фронт, працювати та допомагати нашим ЗСУ. Віримо, що разом здолаємо ворога та зуміємо відновити мирне життя у рідному краї!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11