26 квітня, Дніпропетровщина: під вогнем окупантів – Марганець та Нікополь, є постраждалі та руйнування

Мирно зустрічаємо новий день. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч в регіоні минула без ворожих атак.

Таку можливість дали нам наші мужні оборонці, які тримають на собі країну. Їм найважче. Від них залежить хід історії та розвиток світової демократії. Наші ЗСУ сильні як ніколи. Маємо відповідати їм в усьому. Не підвести на фронті внутрішньому! Разом до перемоги, – акцентував посадовець.

окупанти не припиняють терору. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчорашній день був напруженим для Нікопольщини. Спочатку під ворожий вогонь потрапив Марганець. Травми отримали 2 жінки. Вони лікуються амбулаторно. Внаслідок атаки на території приватного домоволодіння загорівся гараж. Пожежу локалізували рятувальники. Знищено 2 господарчі споруди. Пошкоджено 2 багатоповерхових будинки, 8 приватних будинків, 12 господарчих споруд, газопровід та лінії електропередачі.

А вже надвечір окупанти вдарили по Нікополю. Пошкоджений багатоквартирний будинок та 6 легкових автомобілів. Наслідки з‘ясовуються.

За кожен злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата, – впевнений Микола Васильович.

Спільними зусиллями відновлюють місто. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вся інфраструктура працює, комунальні підприємства виконують свою роботу. Триває ліквідація наслідків попередніх ворожих обстрілів.

Не ігноруйте, будь ласка, сигнали тривоги, загроза обстрілів в нас залишається. Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – закликав очільник міста.

 

Кожен робить свій внесок у Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

За даними Сил оборони Таврійського напрямку, наші підрозділи ракетних військ і артилерії ведуть контрбатарейну боротьбу і роботу по планових цілях, виявлених раніше. Втрати противника на таврійському напрямку складають більше роти. Також знищено та пошкоджено 24 одиниці ворожого озброєння та військової техніки.

Щодо безпекової ситуації у самому Кривому Розі, то все спокійно. Критично важлива інфраструктура працює у штатному режимі. В місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – закликав голова Ради оборони.

Ані на мить не припиняємо вірити у наші ЗСУ, які боронять рідну землю та оберігають наш спокій.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11