13 квітня, Дніпропетровщина: регіон зустрічає новий день, а Нікопольщина оговтується від вчорашнього терору

Ситуація під контролем. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів про те, що нiч на Днiпропетровщинi минула без обстрiлiв. Тихо було у всiх мiстах та районах областi.
Починаємо новий день. З вдячністю нашим оборонцям. З вiрою в те, що кожна мить робить нас ближчими до Перемоги. Із завзяттям зробити все i бiльше, аби допомогти. Нехай сьогоднi все вдається, – побажав очільник регіону.

загарбники обстріляли Нікополь серед білого дня. Є постраждалі. Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчорашній день став важким для Нікопольщини. російські окупанти цинічно обстріляли мирне населення. Постраждали 4-ро жителів районного центру, будинки мешканців, газопроводи та лінії електропередач. Докладніше про обстріл Нікополя читайте у нашій публікації за посиланням.
Кожен російський окупант, який віддає накази атакувати і вчиняє звірства проти мирних українців, буде покараний. Ніхто не омине правосуддя, – впевнений Микола Васильович.

Подяка за допомогу благодійникам. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що міська влада постійно та системно співпрацює з різними міжнародними фондами та благодійними організаціями для того, щоб залучати гуманітарну допомогу до Нікополя.
Одна з організацій, яка вже неодноразово допомагала нашому місту – Червоний Хрест. Нещодавно її представниками було привезено три вантажівки з будівельними матеріалами. OSB-плити, шифер, цвяхи, дерев’яні балки та інше – все, що вкрай необхідно для відновлення пошкодженого внаслідок російських обстрілів житла нікопольців. Щиро дякуємо нашим надійним партнерам за своєчасну підтримку у складний воєнний час! – зазначив очільник Нікополя.

«Сталева» столиця без зупинки працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
– Як повідомляє Оперативне командування «Південь», за останню добу нашими ракетно-артилерійськими підрозділами, в рамках виконання бойових завдань, знищено 35 осіб армії ворога, 3 безпілотних розвідники, бойова броньована машина та установка «Град».
Щодо ситуації в місті, то там повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Стабільно працює вся критично важлива інфраструктура. Усі органи влади чітко та злагоджено виконують свої обов’язки.
– Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! –беззаперечно вірить Олександр Вілкул.

Попри всі ті злочини, які окупанти чинять на нашій рідній землі, ми твердо знаємо – війна все одно закінчиться нашою спільною Перемогою! Тож давайте гуртуватися навколо цієї найголовнішої мети та докладати максимум зусиль для її реалізації!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11