В Україні стартував проєкт «Книги на фронт»

Міністерство культури спільно з громадською організацією «Культурний десант» презентували ініціативу зі збору книг для військовослужбовців під назвою «Книги на фронт».

Мета проєкту – підтримка українських військових, надання їм можливості розслабитися та абстрагуватися після напруженого бойового дня.

Наш проєкт – це важлива ініціатива, спрямована на підтримку українських військових, що зараз перебувають на фронті. Завдяки йому ми об’єднуємо українців в бажанні допомогти нашим мужнім Захисникам, які відстоюють мир і свободу в Україні, – акцентував Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Наразі до соціального проєкту долучилися 3 книжкові мережі зі своїми 69 магазинами по всій Україні. «Книжковими» партнерами стали мережі Клуб сімейного дозвілля, КМ БУКС та Моя книжкова полиця.

Як зазначають організатори, саме у цих книгарнях можна придбати книжки для українських Захисників, підписати їх та залишити на спеціальній поличці. Тематика книг може бути різною. Також в книгу можна вкласти листівку з особистими побажаннями для військових. Крім того, за бажанням людина може додати свої контакти для подальшого листування.



Як бачимо, завдяки такому проєкту зміцнюється українська національна культура, а ми з вами отримали реальний шанс вкотре продемонструвати єдність та підтримати військових, які ціною власного життя виборюють для України незалежність та мирне майбутнє.





Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11