4 квітня, Дніпропетровщина: з вірою у ЗСУ наш регіон працює для досягнення спільної мети

Дякуємо ЗСУ за тишу в області та районі. Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак розповів про те, що ніч минула хоч і з повітряними тривогами, але без ворожих обстрілів:
– З вірою в українську армію, нашого Президента та незламних людей прямуємо в новий день. Нехай він буде тихим!
Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора в усіх куточках нашого регіону було тихо.
– Такі дні – неабияка цінність зараз. Наші військові звитяжно виборюють кожну хвилину спокою для всієї країни. Виборюють Перемогу, до якої обов’язково приведе обраний нами шлях. Вдячні кожному і кожній, хто нині на передовій зі зброєю в руках, хто допомагає в тилу, хто бореться і не здається. Покладаємося на Сили оборони, віримо в Президента, працюємо для людей і держави. Українці – міць. Україна переможе, – впевнений посадовець.
Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів про те, що в останні декілька днів на Нікопольщині теж не фіксуються ворожі обстріли.
– Разом з тим нагадую кожному мешканцю про те, що тиша на війні оманлива, а підступний ворог все ще знаходиться на протилежному березі водосховища. Саме тому раджу не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та попередження про артилерійські обстріли. Це важливо! – закликав Євген Вʼячеславович.

Сусіди зустрічають весну. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що міська влада разом з комунальниками займається ліквідацією попередніх обстрілів.
– Всі інфраструктурні та комунальні підприємства працюють у штатному режимі. У жодному разі не ігноруйте сигнали сповіщення про загрозу артобстрілів. Бережіть себе! – звернувся до мешканців очільник міста.
Місто живе та вірить у Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил:
– Наші війська впевнено тримають оборону на відбитих у окупантів рубежах та здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. За інформацією Оперативного командування «Південь», нашими ракетно-артилерійськими підрозділами підтверджене ураження 2 артилерійських установок та 4 одиниць авто-бронетехніки ворога. Також знищено польовий пункт боєпостачання та спостережний пункт ворога.
Що стосується самого міста, то у Кривому Розі повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Уся критично важлива інфраструктура працює. В місті триває реконструкція водопровідних комунікацій, у тому числі у Центрально-Міському районі, проводиться ремонт доріг та інші роботи з благоустрою.
Як акцентував Олександр Юрійович, Рада оборони міста продовжує надавати допомогу криворіжцям – з 1 квітня стартувала друга «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів. Їх отримає майже 50 тисяч криворіжців з 19-ти категорій.
– Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу! – щодня не втомлюється повторювати Олександр Вілкул.

Ані на мить не припиняємо вірити у власні сили. Міцно тримаємо кожен свій фронт та крок за кроком прямуємо до досягнення найзаповітнішої мрії – нашої Перемоги!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11