3 квітня, Дніпропетровщина: мирно зустрічаємо новий тиждень з непохитною вірою у нашу Перемогу

Мирний початок весни. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що ніч на Дніпропетровщині пройшла без обстрілів. І на ранок ситуація теж стабільна.

Зранку в регіоні дощить. Тому для настрою – перших весняних квітів вам у стрічку! Вони радують око в наших парках та скверах. Як нагадування, що життя продовжується. Щоправда, для багатьох сьогодні ці квіти – це символ туги за втраченим домом. Бо такі самі цвіли у них в Бахмуті, Мар’їнці та Рубіжному. Без них вони розквітли в понівечених дворах Херсонщини, Сумщини, Харківщини, Чернігівщини. Після Перемоги ми все відбудуємо. Озеленимо і заквітчаємо. Ще трохи терпіння і віри в Україну та наших титанів ЗСУ! Всім тихого мирного дня, – побажав Сергій Петрович.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора день на Дніпропетровщині теж минув мирно.

9 років війни зробили нас незламними. Кожного дня ми демонструємо нам самим і всьому світу міць українського народу. Ми вчимося, зростаємо, стаємо ще сильнішими. І головна наша мета – Перемога, вже близько, – вірить Микола Васильович.

Начальник Нікопольської державної районної військової адміністрації Євген Євтушенко зазначив, що ніч в громадах району минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Щиро бажаю вам гарного робочого тижня та позитивних емоцій в наш складний час, – акцентував Євген Вячеславович.

Місто відновлюється. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вся інфраструктура працює, комунальні підприємства виконують свою роботу.

Разом з комунальниками продовжуємо усувати наслідки обстрілів. Не ігноруйте сирену. Загроза обстрілів в нас поки залишається. Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – точно знає Олександр Іванович.

«Сталеве» місто працює на Перемогу. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що оперативна обстановка на Криворізькому напрямку залишається під повним контролем ЗСУ:

Наші захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Окупанти продовжують оборонні дії. Наші підрозділи протягом минулого тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу Авіація Сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження живої сили, пункт управління та 2 інші важливі об’єкти ворога.

За словами посадовця, ситуація у місті стабільна, усі органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки. Соціальні установи, лікарні та комунальні підприємства, комунальний транспорт – працюють у штатному режимі. Незважаючи на всі труднощі, у Кривому Розі тривають роботи з озеленення, заміна мереж, ремонт доріг тощо.

Рада оборони продовжує надавати суттєву підтримку військовим у матеріально-технічному забезпеченні. Минулого тижня були передані 3 БПЛА «Фурія», квадрокоптери, генератори, тепловізори, зарядні станції, будівельні матеріали, будівельні інструменти та багато іншого.

«Сталеве» місто з початку війни вже стало другою домівкою для 80 тисяч українців з 15 регіонів України. Лише з початку цього року там зареєстровано понад 2 тис. 400 нових біженців, за минулий тиждень – ще 98. Кривий Ріг продовжує надавати необхідну підтримку людям, які вимушено покинули свої домівки через війну.

Ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! Разом – обов’язково переможемо! – вірить Олександр Вілкул.

Розпочинаємо новий тиждень з бойовим настроєм. Віримо, що наша праця щодня на крок наближає нас до омріяної мети – нашої Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11