Зі святом вас, хранителі таємниць рідної землі!

В першу неділю квітня своє свято відзначають представники дуже цікавої професії,  праця яких пов’язана з безперервними пошуками і відкриттями. Саме вони першими доторкаються до таємниць землі, котра зберігає чимало цікавих артефактів. Мова йде про геологів, які сьогодні, 2-го квітня, відзначають своє професійне свято.  

Без геологічної розвідки не можливо уявити роботу нашого комбінату. Геологи першими оцінюють наявність і заклади корисних копалин під шарами землі, глини та інших складників, оцінюють та аналізують їх. Тільки після цього визначається ділянка, яка підлягає гірничій розробці нашими кар’єрами. Ці важливі завдання лягають на плечі Служби головного геолога, яку очолює Сергій Свєтлічний – професіонал, що не один десяток років присвятив улюбленій справі. В його підпорядкуванні дружня команда, яка налічує до десятка осіб.

У переліку щоденних задач цього невеликого колективу – проведення експлуатаційної розвідки рудних пластів у наших кар’єрах. Геологи виконують необхідні дослідження, заміри та розрахунки. Отримані дані використовуються для обліку видобутку руди, а також складання прогнозів, які лягають в основу виробничого поточного та перспективного планування на нашому підприємстві.  

Працю геологів важко переоцінити. Адже саме від точності їхньої роботи, залежить як подальший фронт робіт кар’єрів, так і майбутнє виробництво основного продукту підприємства – марганцевого концентрату.

Сьогодні ми щиро вітаємо геологів Покровського ГЗК з професійним святом! Бажаємо, щоб земля і надалі відкривала вам свої таємниці, інтуїція ніколи не підводила, а виробничі запитання завжди знаходили правильні відповіді. Нехай ваші позитивні гіпотези обов’язково підтверджуються, а пошуки мають подальшу перспективу! Міцного вам здоровя, благополуччя і тільки мирного неба!

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11