Президент України Володимир Зеленський відвідав Нікопольщину

27-го березня Дніпропетровщина приймала на своїй території главу нашої держави Володимира Зеленського. Президент відвідав найбільш «поранені» міста області, які постійно потерпають від ворожих терористичних атак, – Нікополь та Марганець.

Про оперативну ситуацію на Нікопольщині доповідав начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак. На офіційній нараді також були присутні очільники району – Євген Євтушенко, Нікополя – Олександр Саюк, Марганця – Геннадій Боровик.

У нашій області найтяжче Нікопольщині,– зазначив Сергій Лисак під час оперативної наради під головуванням Володимира Зеленського. – Тамтешні міста та села без перестану під вогнем. Держава-терорист б’є по житлу людей, школах, лікарнях. Майже 5 тисяч понівечених будівель. З них майже 3 тисячі – багатоповерхівки та приватні будинки. Трагічні цифри…

Присутні обговорили наслідки ворожих атак. Визначились з порядком подальших дій стосовно їх ліквідації та надання необхідної допомоги постраждалим українцям. Узгодили план стратегічних завдань щодо підтримки Нікопольського району та інших регіонів Дніпропетровщини. Зеленський назвав Дніпро фортецею, яка непохитно стоїть і бореться за життя людей – поранених військових у медзакладах, понад 40 тисяч переселенців, які знайшли тут новий прихисток. Водночас промисловий регіон намагається тримати економічний фронт, який зараз теж дуже важливий для держави.

Під час візиту Президента російські окупанти «вітали» наш регіон черговими терористичними атаками. Під вогем були Нікопольська та Марганецька громади. Вночі захисники неба збили шахеди над Дніпром. Ворог ніяк не може усвідомити, що не лякає нас своїми терактами, а тільки додає люті і жаги помсти. У своєму підсумковому слові Володимир Зеленський тільки підтвердив цю позицію.
– Дякую кожному, хто працює заради відновлення та повернення нормального життя нашим людям! Усе відбудуємо та відновимо, – підсумував Президент України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11