«Укрпошта» анонсувала нові марки, присвячені визволенню Київщини

31-го березня в Україні відзначатимуть день звільнення Київщини від окупації День героїзму та болю, люті та помсти. Саме до цього дня «Укрпошта» присвячує вихід нової марки «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель». Про це повідомив Генеральний директор Ігор Смілянський.

У цьому блоці ми випускаємо марки, присвячені всім трьом містам-героям Київщини. Там буде зображений і знищений літак «Мрія», і люди під мостом в Ірпені, і спалена ворожа техніка на вулицях Бучі, – розповів Смілянський.

Також у випуску є конверт «Перший день», на якому зібрані перші шпальти світових газет рік тому. На ньому буде зображена і схема наступу російських військ на Київ зі сторони вищезазначених міст. Погашення такого конверту відбудеться 31 березня в київському головпоштамті, а спецпогашення – в Ірпені, Бучі та Гостомелі.

За словами посадовця, починаючи з сьогоднішнього дня, бажаючі можуть зробити передзамовлення на новий блок на сайті АТ «Укрпошта». А вже через тиждень його можна буде придбати у відділеннях пошти по всій країні. Тираж блоку складе 100 тисяч примірників.



Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11