У Нікополі встановлюють модульні укриття біля зупинок

     Вже понад 8 місяців нескорений Нікополь потерпає від щоденних обстрілів зі сторони тимчасово окупованого Енергодару. Російські загарбники і вдень, і вночі обстрілюють районний центр зі всього наявного у них озброєння. Небезпека чатує завжди і скрізь. Щоб захистити мешканців міста від обстрілів, на зупинках громадського транспорту почали встановлювати модульні укриття. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

      Модульні укриття – це прості, але доволі міцні залізобетонні конструкції, які мають витримати влучення звичайного артилерійського снаряду. Зазначається, що такі укриття планують розмістити по всьому місту.

     Практика встановлення модульних укриттів біля зупинок застосовуються у декількох українських містах, зокрема, у Дніпрі їх налічується понад півсотні. Тож тепер і Нікополь переймає досвід обласного центру.

     Сподіваємось, що силами наших мужніх військових всі українські землі будуть деокуповані і російський терор нарешті закінчиться. А поки змушені реагувати на повітряні тривоги та дбати про власну безпеку.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11