Наші школярі можуть долучитися до Всеукраїнського конкурсу малюнків

     До Міжнародного дня захисту дітей Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, благодійним фондом «Об’єднання світових культур» та Українською асоціацією підтримки творчої молоді ініціював конкурс дитячих малюнків під назвою «Мої права: разом до перемоги». Долучитися до нього запрошують й школярів нашої області. Про це повідомляють в Дніпропетровській ОДА.

     Щоб взяти участь у конкурсі, учні мають надіслати свої творчі роботи про права та свободи дітей та як вони порушуються через війну. Приєднатися мають можливість не лише школярі, які знаходяться в Україні, а й ті, хто нині проживає за кордоном або на тимчасово окупованих територіях.

     Що для цього потрібно?

    1. Виконати тематичний малюнок у довільній техніці на форматі А4.
    2. Надіслати роботу на пошту uccplec@gmail.com, зазначивши тему листа «Мої права».
    3. Обовʼязково підготувати заявку з інформацією про автора.

     Оцінюватимуть роботи громадські діячі, вчені, митці, правоохоронці. Вони оберуть переможців у декількох номінаціях за трьома віковими категоріями: 6-10, 11-14 та 15-18 років. Призери отримають відзнаки та заохочувальні подарунки. Результати конкурсу стануть відомі до 30 червня.

     У воєнному сьогоденні базові права дітей жорстоко порушуються російськими окупантами. За допомогою конкурсу малюнків маленькі українці зможуть творчо передати свої думки та відчуття. Впевнені, крізь темряву несправедливої війни, очима дітей ми скоро побачимо світло нашої Перемоги.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11