13 березня, Дніпропетровщина: регіон зустрів мирний ранок та налаштовується на продуктивний тиждень

Все під контролем. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак надав інформацію про те, що нiч на Днiпропетровщинi минула без обстрiлiв.

Нам є для кого боронити Україну. Видирати з хижих пазурів розлюченої російської машини вбивств. Для наших дітей, яким тримати на мапі світу мирну процвітаючу Державу. Дуже сильну. Незалежну. Ми маємо передати їм країну саме такою. Тільки разом. Плече до плеча. В єдності наша сила. З новими силами починаємо робочий тиждень. Нехай вiн буде успiшним. Разом до Перемоги! – вірить Сергій Петрович.

Керівник обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора безпекова ситуація в регіоні, не зважаючи на сигнали повітряної тривоги, була спокійна, без ворожих атак.

З новими силами – в новий робочий тиждень. Більше працювати і більше допомагати, щоб наблизити Перемогу України. Покладаємося на наші Сили оборони, підтримуємо Президента і разом – до спільної мети! – закликав посадовець.

Допомагаємо військовим. Начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів, що районна влада разом з волонтерами та благодійниками посприяла відправці чергового генератора бійцям, які боронять Україну на гарячому напрямку.

Дякую благодійникам, котрі створюють можливість допомагати війську, – зазначив Євген Вячеславович.

Попри загрозу обстрілів, місто тримається. Мер Нікополя Олександр Саюк акцентував на тому, що, попри сигнали тривоги, вечір та ніч у Нікополі минули мирно. Триває ліквідація наслідків попередніх обстрілів.

Не ігноруйте, будь ласка, сирену. Загроза артобстрілу в нас постійна. Не зважаючи ні на що, хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна! – впевнений очільник Нікополя.

Життя триває заради Перемоги. Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул акцентував на тому, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України:

Наші з Захисники здійснюють необхідні заходи щодо зниження бойових спроможностей ворога. Наші підрозділи протягом тижня завдавали точних ударів по районах зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів. Лише за останню добу, за даними Генштабу ЗСУ, наші підрозділи ракетних військ і артилерії вразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, а також склад боєприпасів.

Ситуація в Кривому Розі повністю контролюється Радою оборони міста. Працюють усі органи влади, соціальні установи, лікарні та комунальні підприємства. Котельні та насосні станції також функціонують в штатному режимі.

За словами Олександр Юрійовича, Рада оборони міста продовжує надавати суттєву підтримку військовим у матеріально-технічному забезпеченні, а також не забуває про переселенців.

Важливо й те, що, незважаючи на всі труднощі військового стану, у місті тривають роботи з наведення ладу після зими: проводиться обрізка дерев та заходи з озеленення, замінюються трубопроводи та зовнішнє освітлення.

Кривий Ріг та всі ми працюємо на нашу Перемогу. Дякую кожному, хто робить свій внесок! Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили! Разом – обов’язково пПереможемо! – впевнений керівник.

Ми також не маємо сумнівів у тому, що Україна вистоїть та зуміє вигнати ворогів. Знаємо, що для цього кожен повинен докласти максимум зусиль. Тому продовжуємо самовіддано працювати, міцно тримаючи кожен свій фронт та наближаючи день нашої спільної Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11