У Покрові відкрили новий центр допомоги переселенцям

10 березня у нашому місті відкрили нову установу, так званий Хелп Поінт. Саме тут віднині буде безкоштовно надаватися професійна соціальна, психологічна та освітня підтримка вимушеним переселенцям, а також мешканцям Нікопольщини, які постраждали внаслідок війни.

На відкритті нового пункту допомоги був присутній і голова представництва Hilswerk International в Україні Олексій Зайцев. Він зазначив, що зараз мешканці Нікопольщини дуже сильно потерпають від війни, і тому потребують всебічної підтримки та допомоги. Саме тому було прийнято рішення про продовження та розширення реалізації проєкту «Комплексна гуманітарна допомога постраждалим ВПО та найбільш уразливим категоріям населення України».

Саме в рамках проєкту ми відкриваємо Help Point в місті Покров. Хочу відзначити, що всього в Україні працюють три таких центри: в Івано-Франківську, Валках (Богодухівський район Харківська область) та Покрові, – акцентував Олексій Зайцев.

Важливо, що в Хелп Поінті працюватимуть кваліфіковані психологи, освітяни, юристи та спеціалісти з соціальної сфери. Протягом 2-х місяців фахівці намагатимуться соціалізувати як дорослих, так і маленьких мешканців Покрова. Будуть сприяти їхній інтеграції у суспільство на новому місці проживання через спеціалізовані бесіди та розвиваючі ігри.

Окрім моральної підтримки, переселенців будуть забезпечувати гуманітарною допомогою у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни. Адреса центру: місто Покров, вул. Героїв України, 14 (https://goo.gl/maps/jZBVenvSzBF3JJeE8)

Даний проєкт розраховано на 1 рік. Для того, щоб стати його учасником, потрібно:

  • підписатися на телеграм-канал «Хелп Поінт Покров»;

  • перейти за закріпленим посиланням;

  • заповнити анкету учасника в гугл-формі («Освітня та психологічна допомога Help Point (м. Покров)»);

  • за потреби – звернутись до адміністратора проєкту за таким номером: 066 543 0276.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11