Жінки України. Яна Лісова: «Найкращий подарунок для мене – це Перемога»

Так вважає поїзний диспетчер Служби експлуатації Залізничного цеху (ЗЦ) Яна Лісова. Вона, в силу своєї професії, відповідає за організацію безперебійного та безпечного руху потягів в системі нашого комбінату. Вже майже 10 років Яна віддана своїй справі, і надалі готова працювати на благо підприємства, міцно тримаючи виробничий фронт. Як і всі жінки, вона з нетерпінням чекає Переможну весну, яка стане найкращим подарунком до будь-якого свята.

У невимушеній розмові ми вирішили трохи відійти від буденної роботи Яни, бо вона живе не тільки нею. Наша колега знаходить час і на подорожі Україною. Розповідає, що встигла побувати у багатьох цікавих місцях. Але найбільше її вразив Крим з його ласкавим морем та заворожуючими гірськими пейзажами.

Після окупації Кримського півострова я більше не подорожувала його шляхами. Замість цього їздила до Карпат, де теж побачила багато цікавинок. Хочу відзначити, що наша Україна надзвичайно різноманітна, і кожен її куточок вартий уваги та захоплення! ділиться дівчина.

Свято весни чи не найочікуваніше для Яни. Вона не вважає гарною ідею щодо його перенесення, адже твердо впевнена, що ця пора року, як і жінка, є символом відродження та надії на кращі зміни, не тільки у природі, а й у житті.

 

Наша співрозмовниця з сумом говорить про те, що усталену традицію родинного святкування 8 Березня минулого року нахабно зруйнувала повномасштабна війна… Тепер, як акцентує Яна, всі зусилля сім’я спрямовує на підтримку рідних та знайомих, які боронять Україну в лавах ЗСУ.

Ми допомагаємо їм, чим можемо: відправляємо на фронт необхідні речі та смаколики все – нашим Захисникам, ділиться залізничниця.

Найкращим подарунком до жіночого для Яни Лісової цьогоріч стане наша Перемога.

Все матеріальне можна заробити. Зараз же для нас всіх найголовніше, щоб ми здобули Перемогу та відновили мир у рідній країні, впевнена Яна.

У цей святковий весняний день наша колега бажає українським жінкам, попри всі важкі випробування, з якими їм щодня доводиться стикатися, залишатися такими ж чарівними та ніжними. Добрими, люблячими мамами і дружинами, берегинями родинного вогнища. Адже від безмежної жіночої любові, сили та мудрості залежить Перемога України!

Олександрина ЛЕЩЕНКО

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11