Комбінат долучився до підтримки мешканців Нікопольщини

Голова Нікопольської районної військової адміністрації (РВА) Євген Євтушенко розповів про те, що невдовзі всі мешканці нашого району отримають продуктові набори від благодійників. Протягом останнього місяця влада району активно працювала над залученням великих грантодавців та фондів для того, щоб мешканці козацького краю могли системно отримувати гуманітарну допомогу – таку важливу у нинішній непростий час. До підтримки жителів громади долучився і наш комбінат.
Друзі, я радий повідомити, що ми знайшли таких благодійників! Це – тандем Всесвітньої продовольчої програми ООН та волонтерської платформи «СпівДія». Ці організації будуть працювати на території Нікопольського району та видавати жителям продуктові набори. Учасниками цієї програми, тобто людьми, які отримають допомогу, будуть всі повнолітні мешканці Нікопольщини, – пояснив Євген Вячеславович.
За словами керівника РВА, районна влада буде активно співпрацювати не тільки з органами місцевого самоврядування (це стосується міст Марганець, Нікополь, а також Червоногригорівської, Першотравенської та Покровської громад), але й з підприємствами, представниками великого бізнесу.
Перш за все, з нашими потужними промисловими гігантами – Покровським та Марганецьким гірничо-збагачувальними комбінатами. Їхні керівники Сергій Шуваєв та Олексій Алексєєнко допоможуть реалізувати цей важливий проект, – підкреслив Євген Євтушенко.
На території Мирівської та Томаківської громад до вирішення логістичних питань буде залучена обласний депутат Тамара Скорук.

Як запевнив начальник очільник району, протягом декількох місяців кожна людина отримає в руки продуктовий набір. Їхнє наповнення буде дещо різнитися, але отримувачі мають звертати увагу на список, прикріплений до набору. Його вміст має відповідати переліку.
Євген Вячеславович повідомив, що кожен мешканець буде ознайомлений з адресами пунктів видачі гуманітарної допомоги.
Я звертаюся до всіх поставитися з розумінням до роботи людей, які видають продуктові бокси, морально підтримати їх, бути толерантними та розуміти ситуацію, яка склалася. Не треба одразу ж бігти до пункту видачі, створювати величезні черги. Зрозумійте одне: таку допомогу ви отримаєте 100% , – закликав посадовець.
Наостанок Євген Євтушенко висловив подяку ООН, фонду «СпівДія» за чудову можливість отримати продуктову допомогу. Також подякував колективу РВА за організацію логістики та розв’язання побутових питань, головам громад, мерам міст за допомогу, а також волонтерам, та, звісно, великому бізнесу.
Ми – єдина нація, тому й надалі будемо працювати, міцно тримати тил і крок за кроком йти до Перемоги, – впевнений очільник району.

Думку очільника району розділяє і керівництво нашого підприємства, бо розуміє, що до Перемоги треба йти тільки спільними зусиллями.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11