Покров вшанував воїнів-інтернаціоналістів

З нагоди 34-ї річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав на Алеї Слави нашого міста відбувся традиційний мітинг-реквієм. Саме тут похмурого лютневого дня зібралися представники міської влади, а також колишні воїни-інтернаціоналісти, ветерани, у серці котрих вже стільки часу живуть спогади про страшну війну…

Голова міської організації ветеранів Афганістану, наш колега і захисник ЗСУ Олександр Грінер зазначив, що ніхто й гадки не мав про те, що колишнім воїнам-інтернаціоналістам знову доведеться взяти до рук зброю. Йти на фронт, щоб захистити Батьківщину від колишнього «братерського» народу.
 Але я впевнений, що ми зуміємо вистояти і відновити мир на рідній землі, – зазначив Олександр Артурович.

Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Після цього поклали квіти до підніжжя гранітних обелісків наших земляків, які не повернулися додому з Афгану, а також тих, хто загинув у сучасній війні.

Традиційно до Дня виведення військ з Афганістану профспілка Покровського ГЗК виділяє матеріальну допомогу ветеранам цієї війни, які працюють на комбінаті. Не забувають і про родини загиблих афганців. 
Загальна сума виділених коштів у цьому році склала майже 31 тисячу гривень.
Ми низько вклоняємося подвигу всіх, хто зумів вистояти у тій страшній війні. Дякуємо за мужність, стійкість духу та гідний приклад для майбутніх переможців.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11