Закохана у життя Надія Петровська святкує свій ювілей

     У День всіх Закоханих, 14 лютого, свій ювілейний День народження відзначає наша колега, досвідчений знавець своєї справи, прекрасна та життєрадісна людина – начальник бюро з обліку фінансових операцій напрямку бухгалтерського обліку – Надія ПЕТРОВСЬКА.

     Бездоганно виконувати свої професійні обовʼязки на комбінаті Надії допомагають такі якості, як комунікабельність, винахідливість та високий професіоналізм. Від точної та оперативної роботи бухгалтера залежить успіх всього комбінату, тому наша ювілярка ставиться до неї з повною відповідальністю.

     Рідний колектив цінує іменинницю за її жіночу мудрість та здатність додавати гармонію в робочу атмосферу. Завжди привітна, з тонким почуттям гумору. Вона всіх заряджає своєю позитивною енергією та впевненістю у тому, що все буде добре, треба тільки вірити.

     Дорога наша Надіє, нехай ні одна Ваша думка не залишається без уваги, нехай кожна справа має успішне завершення, хай буде щаслива кожна мить життя. Нехай завжди будуть точними підрахунки і цифри, а в серці живуть добрі надії і вічна любов.

     Рідний колектив від щирого серця вітає Вас з ювілеєм! Даруємо побажання міцного здоровʼя, безмежного щастя, невичерпного натхнення, здійснення всіх заповітних мрій та мирного неба над нашою Україною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11