«Слава Україні!» – документальний фільм до річниці незламності

     Французький письменник, філософ, драматург, політичний журналіст Бернар-Анрі Леві представить свій новий документальний фільм про Україну до річниці російсько-української війни. Про це у Телеграмі повідомляє міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко.

     Посадовець акцентував на такому крилатому вислові французького митця, який прозвучав з його вуст ще під час Революції Гідності: «путін сильний лише нашими слабкостями». Міністр також додав, що «Бернар-Анрі Леві – друг України. Він щиро вболіває за нашу Перемогу».

      За словами Ткаченка, фільми Бернара-Анрі Леві переважно документальні, про складні події, світові та особистісні процеси. Не стала виключенням і нова стрічка під назвою «Слава Україні!». Драматург відвідає нашу державу, щоб презентувати свою роботу до річниці героїчної боротьби українського народу проти російських терористів.

     Мистецтво допомагає нести у світ правду про війну в Україні, консолідувати цивілізоване людство, аби разом зупинити російський терор. Дякуємо нашому відданому другові Бернару-Анрі Леві, який обрав своїм покликанням служити силам добра. Він у своїй творчості оспівує незламний дух української нації, що надихає і веде нас до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11