Відійшов у вічність керівник дільниці геологорозвідки – БЕРЕЗАНСЬКИЙ Володимир Іванович

23 січня, на 71 році життя, внаслідок тяжкої хвороби, перестало битися серце начальника дільниці геологорозвідки Покровського ГЗК БЕРЕЗАНСЬКОГО Володимира Івановича. Він був дивовижною людиною, професіоналом з великої літери, який зробив чималий внесок у розвиток підприємства. І це дійсно дуже велика втрата для колективу нашого комбінату. Давайте разом згадаємо, яким був трудовий шлях цього життєрадісного, активного, цілеспрямованого чоловіка, спеціаліста з великої літери.

 

Володимир Іванович майже 40 років життя віддав роботі на нашому підприємстві. Починав свій трудовий шлях у 1985 році, машиністом бурової установки в Покровському карєрі. Поступово набував досвіду, завжди рухався тільки вперед, пізнавав нові грані своєї професії та всім серцем любив геологію, був закоханий у незвідані поклади земних глибин.

Останні 15 років Володимир Іванович очолював дільницю геологорозвідки. Досконало знав технологію проведення бурових робіт. Вони лежать в основі отримання даних про поклади корисних копалин, потужність рудного пласту, що є ключовим для продовження роботи кар’єрів у потрібному напрямку.

Майже рік тому ми вітали Володимира Івановича з ювілеєм та поповненням техпарку комбінату новою буровою установкою, яка мала допомогти його команді працювати ще ефективніше… Він нам розповідав, що з настанням пенсійного віку не зміг сидіти вдома, тому щодня приходив на роботу, де його зустрічав рідний колектив. Він отримував колосальний заряд позитивної енергії від спілкування з людьми, знаходив цікаві моменти в геології та щиро вірив, йому ще є що пізнавати у цій дивовижній справі.

Він працював майже до останнього. Ніколи не здавався і знав, що слід вірити тільки у краще. І вірив… до фінального подиху…

Весь колектив нашого підприємства висловлює щирі співчуття родині Володимира Івановича. Ми всі разом у скорботі за цією прекрасною людиною. Нехай спочиває з миром… Вічна память.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11