Комбінат готується до весняного запуску і продовжує допомагати Захисникам

     Вже майже два місяці наш гірничо-збагачувальний комбінат знаходиться на вимушеному простої. Такому стану справ у першу чергу посприяв дефіцит електричної енергії, через який потужності підприємства не можуть функціонувати. Але в глобальному сенсі, причиною всіх наших бід, стала клята війна, котру терористична росія розгорнула проти України. Але ми боремось і рішуче налаштовані підтримувати економіку країни.

     З цією метою головні спеціалісти комбінату щодня знаходяться на своїх «бойових постах». За словами технічного директора Віктора Бондарця, одне з головних завдань підприємства зараз – забезпечити ефективну охорону обладнання, аби максимально зберегти його від охочих до «легкого прибутку». Крім того, розробляється план заходів з метою підготовки підрозділів до запуску, що намічений на 1 квітня 2023 року. У переліку необхідних завдань значаться такі: ремонт обладнання Чкаловської збагачувальної фабрики і кар’єрів; особлива увага приділяється готовності технологічного і кар’єрно-дорожнього транспорту. Для реалізації запланованого вже у лютому на роботу має вийти необхідний ремонтний персонал. Наразі ці кроки прораховуються у бюджеті підприємства.

     Не зупиняється і волонтерська робота. Профспілковий комітет ще має у своєму запасі фінансові ресурси, які донатили працівники підприємства, тому вони направляються у потрібне русло. Наші колеги-військовослужбовці дають знати про свої потреби, які максимально відпрацьовуються шляхом придбання засобів ефективної боротьби з ворогом.

     Працівники комбінату та їхні родичі продовжують здавати кров для поранених Захисників та цивільних. Наразі є потреба у всіх групах, резус-фактор також не має значення.

     Якщо Вам більше 18 років і Ваша вага не менше 50 кг, маєте гарне самопочуття та бажання стати донором, це можна зробити щодня. Нікопольська станція переливання крові готова Вас прийняти у будні, з 8.00 до 12.00.   

     Організована поїздка транспортом комбінату з метою донації запланована на завтра, 24 січня. Більш докладну інформацію працівники підприємства можуть дізнатись у своїх керівників.

     Навіть під час зупинки підприємства не припиняємо робити свій внесок у Перемогу України над російськими терористами. Вони намагаються позбавити нас всього: житла, безпечних умов, роботи, матеріальних благ, але їм це не вдасться. Наша воля сильніша за ворожі кулі, а єдність – міцніша за рашистське залізяччя. Віримо в ЗСУ, допомагаємо армії і готуємось до Переможної весни!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11