Вітаємо з Хрещенням Господнім!

     Водохреща – чудове свято православних вірян, що символізує Хрещення Ісуса Христа у річці Йордан. Святе Писання так описує цю подію: коли Сину Божому виповнилося 30 років, він пішов до ріки Йордан, де обряд хрещення здійснював Предтеча Спасителя – Іван Хреститель. В цей час з неба зійшов Святий Дух, що мав вигляд голуба, а голос з неба проголосив Ісуса Сином Божим. Тому сьогодні, 19 січня, святкують не тільки Хрещення, але й Богоявлення.

     У такий надважкий час для України, справжня щира віра кожного з нас допомагає боротись із запеклим ворогом, проходити страшні випробування війною. Нині у лавах Збройних Сил України армії російських терористів героїчно протистоять «лицарі світла і добра», серед яких багато наших колег – працівників комбінату, всім їм ми завдячуємо кожним новим світанком. У своїх молитвах просимо у Господа благословення для мужніх Захисників та всього нескореного народу. Сьогодні робимо це з особливою силою. Нехай Спаситель допомагає зупинити кровопролиття та страждання на нашій землі, подарує Перемогу та зцілить Україну, що потерпає від втрат та руйнацій. Упевнені, що свято Водохреща стане добрим передвісником дива, яке вже невдовзі білим голубом спуститься з небес на землю і принесе мир на нашу вільну Батьківщину.

            Шановні колеги, дорогі покровчани, найкращі наші Захисники, віряни – всі, хто наближає Перемогу України! Вітаємо Вас зі святом Водохреща! Бажаємо витримки, непохитної віри, міцного здоровʼя тіла і душі. Нехай Господнє благословення супроводжує Вас на життєвому шляху. З Божою допомогою, на нашій землі зовсім скоро запанує мир. Бажаємо всім дочекатись вдома своїх рідних та близьких. Нехай родини возз’єднаються і прийде радість до нашого спільного дому — вільної та сильної, могутньої і непереможної України.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11