3 січня, Дніпропетровщина: втрата Героя, потужні атаки Нікопольського району, допомога переселенцям від благодійників та праця на Перемогу

Нікопольщина знову під обстрілом. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що обстріли Нікопольщини не вщухають:
–  Двічі за ніч район зазнав атаки російських «Ураганів» та важкої артилерії. Понад 20 снарядів прилетіли у Нікополь та Покровську громаду. На щастя, людей не зачепило. Представники ДСНС продовжують обстеження уражених територій – з’ясовують наслідки атак. В інших районах ніч з однією тривогою та без надзвичайних ситуацій. І станом на ранок спокійно.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko
Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що вчора весь день ворог теж не давав спокою Нікопольському району. Загалом, було зафіксовано 3 обстріли:
–  По обіді окупанти гатили по Марганецькій громаді «Градами» та зі ствольної артилерії. Наслідки руйнування уточнюються. Також рашисти обстріляли Червоногригорівську територіальну громаду. Загорівся один житловий будинок. Рятівники  оперативно ліквідували загоряння. На щастя, обійшлося без жертв. Всього від обстрілу було пошкоджено 5 житлових будинків.
Попри все, посадовець закликав вірити в ЗСУ та Президента.
–  Переможемо, –  впевнений Микола Васильович.
https://www.facebook.com/nbankr

Мешканці району отримали партію теплого одягу від благодійників. Керівник Нікопольської районної військової адміністрації  Євген Євтушенко доповів, що триває співпраця районної влади з фондами, благодійниками та співвітчизниками за кордоном.
– Ми вкотре отримали гуманітарну допомогу від співробітників компанії з Норвегії «Vissim AS» та їхніх знайомих. Ці небайдужі люди відправили вантаж вживаного одягу до нашого району. Висловлюю подяку Марії, яка взяла на себе організацію доставки та питання логістики. Ті, хто має потребу у теплих речах, можуть звертатися за адресою: смт.Томаківка, приміщення Нікопольської РВА. Якщо ж у вас є зайві зимові речі, приносьте їх за цією ж адресою. Давайте разом допомагати один одному,  – закликав очільник районної військової адміністрації.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Місто попрощається з Героєм. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що сьогодні відбудеться прощання з нікопольцем, Героєм – 38-річним солдатом ЗСУ ПІСКУНОМ Олександром Миколайовичем, котрий загинув 29 грудня 2022 року, мужньо захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від російських загарбників:
Слава нашим Героям! Велика подяка за їх тяжку роботу, співчуття рідним та близьким.
Очільник додав, що всі міські інфраструктурні та комунальні підприємства, попри складну ситуацію, працюють у штатному режимі.
Ми продовжуємо усувати наслідки обстрілів. Будьте уважні, слідкуйте за офіційними каналами у телеграм, вайбер, не ігноруйте сирену, –  закликав нікопольців Олександр Іванович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

Всі працюють на Перемогу. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:
За підтвердженими даними від Генштабу , наші війська завдали вогневого ураження по місцям концентрації живої сили та техніки окупантів на території Запорізької області. Втрати ворога склали понад 175 поранених, знищено 12 одиниць озброєння і військової техніки різного типу та склад боєприпасів окупантів. Інформація щодо ліквідованих рашистів уточнюється.
У самому Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією. Органи влади чітко виконують свої обов’язки. Вся інфраструктура міста працює.
Окремо Олександр Юрійович подякував всім комунальним службам міста, енергетикам, оперативним службам за злагоджену роботу у переддень нового року, а також мешканцям міста за взаємоповагу та дисципліну під час новорічних свят, за те, що прислухалися до рекомендацій утриматися цього року від запусків салютів.
Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та Президента! – традиційно закликав Олександр Вілкул.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Продовжуємо міцно тримати кожен свій фронт, дякувати нашим Захисникам за новий ранок, не втрачати надію на близьку Перемогу! Гуртуймося, допомагаємо один одному, не ігноруємо сигнали повітряної небезпеки та знаємо – Перемога 100% буде за нами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11