2023-й, не підведи! Здійсни найзаповітнішу мрію та подаруй Перемогу!

     Завершується 2022-й рік. Для багатьох українців він став одночасно найкоротшим, адже ми не встигли навіть два місяці пожити мирно, та найдовшим – через нескінченні безсонні ночі, хвилювання за долю близьких і рідних, які відправилися захищати Батьківщину у найгарячіші точки країни… Для декого стрілки годинників, на жаль, завмерли назавжди… Інші ж, попри все, намагаються не піддаватися паніці, не впадати в депресію, а живуть та вірять тільки у краще. Саме цієї настанови дотримується і колектив нашого комбінату.

     Незважаючи на всі виклики 2022 року, які принесла з собою війна, ми не зупинилися, не спасували перед проблемами. Навпаки – ще заповзятіше йшли до реалізації поставлених цілей, плідно працювали на благо підприємства, міста та всієї країни. Ремонтували, оновлювали, будували, твердо тримаючи курс на Перемогу. І ми здобули її – гідно витримали всі потрясіння та навіть намітили плани на майбутнє. На МИРНЕ майбутнє, яке, ми впевнені, настане дуже і дуже скоро!

     І ось тепер, підбиваючи підсумки цього непростого року, розуміємо, що, як би там не було, ми стоїмо на порозі свята, котре уособлює нові надії і сподівання. Тож, давайте залишимо у минулому всі негаразди, гіркоту розстріляних мрій та сподівань. У новорічну ніч загадаємо одне бажання на всіх, і будемо вірити у те, що воно неодмінно здійсниться! 

     Хочу побажати працівникам комбінату і всім покровчанам якнайшвидшої Перемоги, миру в нашій країні, тепла та світла в кожну оселю, спокою та любові у кожне серце, дзвінкого дитячого сміху у кожну родину. З Новим роком, дорогі колеги, незламні українці, 2023-й обов’язково здійснить всі наші найзаповітніші мрії!

                                                                                                                                                                                           З вірою в Перемогу,

                                                                                                                                                                       Володимир ПОСТОЛОВСЬКИЙ,

                                                                                                                                   голова Наглядової ради АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11