29 грудня, Дніпропетровщина: втрата Героїв, вдала робота Захисників неба та непохитна віра у Перемогу

Наші Захисники неба – найкращі! Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що ми пережили чергову напружену ніч затяжних тривог:
– росіяни атакували область дронами-камікадзе та важкою артилерією. Наші захисники неба збили усі баражуючі боєприпаси, які ворог скерував на Дніпропетровщину. А це були п’ять «Шахедів». Нікопольщину російські окупаційні війська тричі накрили вогнем з важкої артилерії. Смертоносні снаряди прилетіли у сам Нікополь та Марганецьку громаду. Побита багатоповерхівка, кілька приватних будинків та кілька ліній електропередач. На щастя, минулося без постраждалих. Ще до світанку сирена знову попередила про небезпеку. Загроза ударів триває. Перебувайте у безпечних місцях. Бережіть себе.
https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

Безпека – понад усе! Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашукзастеріг жителів області такими словами:
Попрошу кожного дотримуватися всіх правил безпеки і вірити у ППО. Захисники неба завжди на варті. Скільки б ракет чи дронів ворог по нам не випустив – Перемога все одно буде за Україною!
https://www.facebook.com/nbankr
Ще одна громада отримала статус «Зони проведення бойових дій». Керівник Нікопольської районної військової адміністрації  Євген Євтушенко доповів, що Покровську сільську територіальну громаду внесено до переліку територій, на яких ведуться бойові дії:
– Це п’ята громада району, яка отримала відповідний статус. Нагадаю, що в переліку вже знаходяться Мирівська, ТГ, Марганецька ТГ, Нікопольська міська ТГ і Червоногригорівська ТГ.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

Місто оговтується від чергової артатаки. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що всі міські інфраструктурні та комунальні підприємства працюють у штатному режимі.
– Ми продовжуємо усувати наслідки обстрілів. Будьте уважні, слідкуйте за офіційними каналами у телеграм, вайбер, не ігноруйте сирену, –  закликав нікопольців Олександр Іванович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538
Місто втратило Героїв… Очільник Покрова Олександр Шаповал повідомив сумну новину:
– Сьогодні ми проводжатимемо в останню путь двох наших Захисників – 39-річного старшого солдата штурмової роти СЛОБОДЮКА Віталія та 38-річного солдату механізованого батальйону ПРОЦЕНКА Максима. Обидва воїни захищали Батьківщину на Донеччині. Вічна пам‘ять Героям! Співчуття рідним!
Прощання з Захисниками відбудеться сьгодні, 29 грудня, на бульварі Шевченка.
З ПРОЦЕНКОМ Максимом – о 10.00, СЛОБОДЮКОМ Віталієм – о 12.00.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017214120763

Тримаємося, все буде Україна! Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул доповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту повністю перебуває під контролем Збройних Сил України:
– За інформацією Генерального штабу ЗСУ, на Херсонському напрямку ворог продовжує мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів на правому березі Дніпра. Зокрема, постраждала Антонівка та місто Херсон. На жаль, є жертви серед цивільного населення. За підтвердженими даними, наші війська завдали вогневого ураження позицій противника в районі Чаплинки Херсонської області. Окупанти втратили вбитими близько 50 осіб.
Щодо ситуації у самому Кривому Розі, то вона повністю контролюється Військовою адміністрацією. У місті повністю забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. 
Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили та нашого Президента! – закликав Олександр Юрійович.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

Бережіть себе та рідних! Не ігноруйте тривогу! Віримо у наші ЗСУ та разом крокуємо до Перемоги!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11