28 грудня, Дніпропетровщина: Нікопольщина знову під обстрілами, але з незламною вірою в Перемогу!

     Нічний терор Нікопольського району. Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що росіяни 8 разів обстріляли район з «Градів» та важкої артилерії.

      За словами очільника області, окупанти вдарили по трьох громадах – Нікопольській, Марганецькій та Червоногригорівській, яка постраждала найбільше. Люди неушкоджені.

      — Російські снаряди понівечили там з десяток приватних будинків та господарських споруд, магазин, автівку, чотири газогони та дві лінії електропередач. Побили 20 сонячних панелей. У інших районах ніч з однією тривогою та без надзвичайних ситуацій. І на цю хвилину спокійно.

https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

     Україна переможе! У цьому впевнений голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:

      – Календарний рік закінчується, але боротьба України та всього українського народу триває. І триватиме стільки, скільки буде потрібно для повного знищення ворога. Покладаємося на наших захисників й захисниць, віримо в Президента і працюємо на результат.

https://www.facebook.com/nbankr

     Реагувати на сигнали повітряної тривоги та попередження про обстріли закликав керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. Він повідомив, що в Нікополі та Марганецькій ТГ фахівці ДСНС обстежують місця нічних вибухів та руйнувань.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163

     В Нікополі продовжують усувати наслідки обстрілів. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що вся інфраструктура в місті працює, комунальні підприємства виконують свої функції. При цьому не забув надихнути містян на новий трудовий день:

    • Хочу побажати вам доброго трудового дня. Тримаймось, ми разом! Все буде Україна!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007306800538

     «Не питайте, коли закінчиться війна. Запитуйте себе – що я зробив сьогодні, щоб наблизити нашу Перемогу, і що я можу зробити завтра. Разом – Переможемо!». З такою мудрою настановою до людей під час свого брифінгу до звернувся начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

  Посадовець доповів оперативну обстановку на нашому напрямку фронту. За його словами, вона залишається під повним контролем ЗСУ.

   – За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші воїни вдарили по концентрації окупантів поблизу Новобілозерки Запорізької області. Ворог втратив до 100 осіб загиблими та пораненими. Серед них 15 працівників ФСБ. Але ворог продовжує обстріли цивільної інфраструктури населених пунктів на правому березі Дніпра.

      У Криворізькому районі вночі та вдень обстрілів не було. В самому місті ситуація повністю стабільна та контрольована. Всі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Комунальні підприємства, соціальні установи – працюють. Також в обмеженому режимі, згідно з лімітами, які Кривому Рогу надають енергетики, працюють міський електротранспорт та вуличне освітлення.

      – Незважаючи на всі труднощі військового часу, наше місто-фортеця живе та працює на Перемогу. Зберігаємо спокій, витримку, допомагаємо один одному, віримо у наші Збройні Сили та нашого Президента! – закликав Олександр Юрійович.

https://www.facebook.com/OleksandrVilkul

     До таких необхідних настанов від себе додамо велику подяку всім, хто стоїть на варті нашої свободи та незалежності! Робимо все можливе, щоб крок за кроком наближати Перемогу України!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11