Ситуація на енергетичному та військовому фронтах важка, але наші «воїни добра та світла» міцно тримають свої позиції

     Про це ввечері 26 грудня перед народом України звітував Президент Володимир Зеленський за підсумками іще одного дня нашого героїчного спротиву повномасштабній російській агресії.

     Перше – фронт. За словами Володимира Зеленського, Бахмут, Кремінна та інші «гарячі» напрямки на Донбасі потребують зараз максимуму сил і концентрації.

      – Ситуація там важка, болісна. Окупанти витрачають усі доступні їм ресурси, щоб вичавити хоча б якесь просування. Я дякую усім нашим хлопцям, які стоять на позиціях, стоять міцно і які все ж знаходять можливості, щоб не тільки нічого не втратити, але й вибивати окупантів, «мінусувати» їх.

      Друге – це енергетика. Вчора Глава держави провів спеціальну нараду з урядовцями щодо ситуації з енергетичною інфраструктурою.

     – Готуємося до наступного року, і не лише до зимових місяців. Є загрози, які маємо усунути. Є кроки, які мають бути зроблені. І держава їх обовʼязково зробить.

      Третій пункт — реалізації домовленостей. Цьому була присвячена розширена нарада щодо підсумків візиту в США.

      – Час втрачати не будемо. Усе, про що домовились у Вашингтоні, реалізуємо швидко. Настільки, наскільки можливо.

      Дякую всім, хто працює заради України й не дивиться, чи свято, чи вихідні, чи будні! Дякую кожному і кожній, хто воює за Україну! Дякую всім, хто допомагає нашій державі!

     І ми Вам дякуємо, Володимире Олександровичу! Доленосним для України є те, що в період війни її очолює сильний та ефективний лідер, який 24/7 докладає надзусилля та зумів обʼєднати весь світ для протидії російському терору. Спасибі Володимиру Зеленському, що впевнено веде до Перемоги націю нескорених!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11