Світло на Новий рік буде!!!.. За умови відсутності нових ракетних ударів з боку росії

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Міністр енергетики України Герман Галущенко. Посадовець пояснив, якщо енергетична інфраструктура не піддаватиметься ракетним атакам та не зазнає нових пошкоджень, маємо всі шанси зустріти Новий 2023 рік зі світлом та теплом у наших домівках:
За відсутності обстрілів українці можуть розраховувати на кілька днів безперебійного енергопостачання з нагоди новорічних свят.
На жаль, міністр не виключає ймовірності нових ударів від загарбників у новорічну ніч:
Є таке відчуття, що насправді росіяни не відмовилися від того, щоб і надалі обстрілювати нашу енергосистему. Часто можна спостерігати за тим, що вони прив’язуються до певних дат. І, можливо, Новий рік – це одна з таких дат, коли окупанти спробують завдати максимальної шкоди нашій енергосистемі. Але ситуація полягає в тому, що важко щось планувати.

Як акцентував Герман Галущенко, після російських атак ситуація з електропостачанням залишається складною, але енергетики працюють цілодобово. Фахівці докладають максимум зусиль для того, щоб зменшити дефіцит в енергосистемі, збільшивши виробництво ресурсу. Також поступово збільшується можливість передавати електроенергію від генерації до споживання.
Міністр енергетики покладає великі надії на професійність Збройних Сил, адже протягом останніх масованих атак «охоронці нашого неба» дуже ефективно знищували ворожі цілі.
Навіть якщо й трапляться влучання, то енергетики будуть якомога швидше відновлювати систему, – запевнив Герман Галущенко.
 
Ми теж віримо у те, що наші «титани неба» зуміють відбити всі атаки рашистів, та подарують нам справжнє святкове диво. Дуже хочеться, щоб цей Новий рік ми зустрічали зі світлом, яке подарує надію на те, що попереду нас чекають тільки світлі часи, а затемнення залишиться в історії!

За матеріалами:
https://zaxid.net/ministr_energetiki_rozpoviv_pro_plani_shhodo_elektropostachannya_na_noviy_rik_n1555216
https://news.blog.net.ua/2022/12/ministr-enerhetyky-rozpoviv-pro-plany-shchodo-elektropostachannia-na-novyy-rik/
https://www.presscenter.company/ministr-energetyky-rozpoviv-yaka-sytuacziya-bude-zi-svitlom-u-novorichnu-nich/

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11