Обдаровані діти Покрова стали стипендіатами міського голови

     Сьогодні у сесійній залі Покровської міської ради відбулось урочисте зібрання талановитих дітей та їхніх батьків, які за підсумками року, що минає, демонстрували значні успіхи у різних галузях. Пишаємося тим, що серед них були і діти наших колег – працівників Покровського ГЗК.

     В нашому місті вже стало доброю традицією наприкінці року вручати стипендії міського голови найбільш залуженим юним покровчанам. Цього року війна теж не завадила дітям демонструвати свої досягнення і здобувати перемоги, а міській владі – заохотити  юних зірочок за те, що наполегливо працюють, розвивають свої здібності і прославляють Покров. За це їм особисто подякував очільник міста Олександр Шаповал, вручаючи сертифікати на отримання стипендії:

     – Я хочу подякувати вам, дорогі діти, вашим батькам, викладачам, тренерам, що не зупиняєтеся на досягнутому, ідете вперед до своєї мрії. Ви — гордість і майбутнє нашого міста й країни! Ваші досягнення – то головний внесок у нашу Перемогу, бо саме за це воюють сьогодні наші захисники.

     Отже, за підсумками 2022-го року стипендіатами стали дочки наших колег: начальника відділу з контрольно-ревізійної роботи Євгенії Гринчук та провідного спеціаліста комерційного відділу Надії ТопєхиСоломія і Каміла. Дівчата отримали сертифікати за свої творчі досягнення, а разом з ними Поліна Переп’ятенко. Вони – вихованці Дитячої школи мистецтв і Будинку творчості дітей та юнацтва. Сертифікти за інтелектуальні досягнення вручили Анні Дзюбенко (ліцей №3) та Оксані Швець (Шолоховський ліцей). За спортивні досягнення – Нікіті Захарченку (ДЮСШ ім. Дані Дідіка), Олександру Суховільському (ДЮСШ ім. Дані Дідіка). Єлизавета Литвиненко була нагородження за спортивні перемоги міжнародного рівня.

     Вітаємо наших талановитих діток, їх батьків та наставників. Бажаємо і в подальшому не відступати від своєї мети, завжди рухатися до досягнення найвищих вершин і здобувати перемоги. Головне, щоб у наступному році над українським небом запанувала спокійна і мирна блакить. Тоді ми разом з підростаючим поколінням впевнено продовжимо будувати щасливе майбутнє для рідної країни.

                                                                                                                                За матеріалами прес-служби міського голови

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11