Вітаємо з ювілеєм справжнього ПРОФІ трудової та профспілкової ниви – Віктора КУНИЦЬКОГО

     Більше 40 років вірності комбінату та відданості своєму рідному підрозділу, понад 30 років профспілкового лідерства, професійне визнання, велика повага за справедливість, мудрість, чесність, надзвичайна скромність, слушні поради і відмінне виконання поставлених завдань. А ще – підтримка, щире кохання, гордість та надійний тил для своєї родини. Всі ці слова ми присвячуємо нашому колезі, високопрофесійному електрослюсарю спеціалізованої лабораторії електромеханічних вимірювань, голові цехової профспілкової організації Центральної енерголабораторії – Віктору КУНИЦЬКОМУ. Він сьогодні відзначає своє 65-річчя.

     Про цю людину можна говорити годинами. Він той, хто гідно крокує своїм життєвим шляхом, заслуживши авторитет та визнання за сумлінне виконання трудових обов’язків та впевнену громадську позицію у справі захисту прав і підтримки «людей праці». Віктор Борисович вболіває за свою справу, робить її з повної самовіддачею, відповідальністю та професійною якістю. Цьому навчає і своїх послідовників.
     Принципи справедливості та допомоги людям для нього в пріоритеті, як і родинні цінності. Віктор Куницький – опора для своєї коханої дружини Надії (голови профспілкової організації Олександрівської збагачувальної фабрики), перший порадник та помічник для дітей і найкращий у світі дідусь для онуків. Наш ювіляр – та людина, яку можна, не вагаючись, назвати «Відмінником по життю».
     Шановний наш Вікторе Борисовичу, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого ювілею
від профспілкового комітету комбінату та колективу Центральної енерголабораторії. Бажаємо тільки примножувати всі Ваші здобутки, упевнено крокувати по життю. Невичерпної Вам енергії, міцного здоров’я, родинного благополуччя і мирного неба над нашою Україною. Ми Вас поважаємо, ми Вас цінуємо, ми Вам дякуємо за особистий приклад гідної людини!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11