Понад 1300 дітей працівників комбінату отримали солодкі подарунки до Нового року

     «Війна війною, а у дітей має бути свято». Саме так з приводу придбання традиційних новорічних подарунків для дітей гірників висловився голова профкому нашого підприємства Євген Запускалов. Позицію свого лідера підтримала вся команда профспілки разом з адміністрацією підприємства. Солодкі набори цукерок були роздані працівникам напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця, тому частина їх точно потрапила до чобітка чарівника.

    Загалом було придбано понад 1300 тематично оформлених пакунків із цукерками на суму 324 тис. грн. Солодкі сюрпризи отримали діти працюючих робітників підприємства, а також тих, хто нині служить в лавах ЗСУ, захищаючи нашу країну від російських загарбників. За рішенням профактиву, не обійшли увагою і дітей загиблих воїнів, і тих, хто пішов із життя через нещасний випадок на виробництві.

  • У фінансово складний воєнний час профкому важко знайти ресурси для своїх традиційних витрат. Фактично єдиним джерелом поповнення бюджету є внески працівників. І донедавна, до зупинки комбінату на вимушений простій, профспілкові внески гірників залишались повноцінними, як за мирного життя. Правда їх «левова доля» разом з одноденним заробітком витрачається на волонтерську роботу, тобто підтримку наших колег, які стали на Захист України. Та всі ці складнощі – не привід для позбавлення дітей свята. У них ітак досить багато розчарувань через відсутність встановленої ялинки на площі Гірників, театралізованої вистави, яку ми не можемо провести із зрозумілих всім причин. Тому профспілка цьогоріч дарує нашим юним друзям гарний настрій у солодких пакунках з цукерками та зі щирими новорічними побажаннями, – коментує Євген Запускалов.

     Це гідна позиція лідерів підприємства, яку позитивно оцінили працівники. Звісно, наші діти дійсно заслуговують хоча б на маленьке свято, котре на певний час допоможе їм забути про страхи війни.

                                                                                                                                                                                                 Наталія ЧЕПЕЦЬ

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11