Нас ще чекають важкі часи, але Перемога вже не за горами!

Так вважає керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов. Він також зазначає, що рф 100% приречена на поразку, країна-терорист точно програє війну проти України.
Певно що всі бачили інфографіку з прогнозами Буданова на рахунок війни рф проти нашої держави. Сам посадовець зазначає, що такі передбачення побудовані не на його особистій думці чи будь-кого іншого. Ланцюжок подій створювався, враховуючи сукупність інформації.

Ось декілька фактів, що були передбачені Кирилом Будановим, і вже справдились:
1. За півтори доби до повномасштабного вторгнення керівник ГУР розповів про те, що росіяни можуть розпочати війну за межами Донбасу. У такому випадку під загрозою опиняться Херсон та Харків. Окрім того, говорилося й про загрозу для Києва, і про те, що росіяни спробують зайти зі сторони Чорнобилю. Цей прогноз справдився, коли російські війська пішли у наступ одразу з кількох напрямків.
2. Мав рацію Кирило Буданов і стосовно того, що росія планує влаштувати в Україні демографічну та гуманітарну кризу. Він доводив це на прикладі Херсонської області, але подібна ситуація склалася і в інших регіонах, яких торкнулася окупація.
3. Наприкінці весни очільник розвідки зазначив, що війна досягне переломного моменту до середини серпня. Розпочався він з серії вибухів у Криму, продовжився деокупацією Харківщини та контрнаступом на Херсон.
4. Здійснився і прогноз щодо звільнення о.Зміїний. Ця подія сталася 30 червня, коли рашистські війська забралися геть з українського острова в якості «жесту доброї волі».
5. Частково здійснився прогноз й про те, що у росії не буде протестних настроїв через війну. У вересні після оголошення мобілізації в рф відбулися буквально декілька акцій протесту, але їх точно не можна назвати численними та систематичними.
6. Також справдився прогноз Буданова на рахунок використання росією ядерної зброї. Він заявляв, що це взагалі малоймовірно. На думку керівника ГУР, це було ніщо інше, як елемент шантажу всього світу.

Керівник ГУР впевнений, що Україна вже Перемогла. За його словами, нам ще доведеться пережити певний важкий період, але в глобальному масштабі це нічого не змінить.
Треба ще трохи потерпіти, але росія програє – це питання вже остаточно вирішене, і вони самі все чудово знають, – акцентував Кирило Буданов.
А ось секретар Ради Національної безпеки та оборони Олексій Данілов дав свій прогноз стосовно того, що Українська зима стане ключовим етапом Великої війни за нашу Незалежність.
6 грудня 1919 року розпочався Зимовий похід армії УНР. 6 грудня 2022 року він продовжився і закінчиться Українською весною у звільненому Севастополі, Донецьку та Луганську,– впевнений посадовець.
Звісно, всім також дуже не терпиться дізнатися, чим же може закінчитися війна в Україні? Передбачення на цю тему висловив Глава ГУР. Він вважає, що до кінця цього року більшість активних бойових дій припиниться. Остаточно війна буде завершена у 2023 році виходом України на свої кордони 1991 року.

Ваші слова, Кириле, та й до Бога!!! Дуже віримо в те, що всі прогнози від Кирила Буданова та Олексія Данілова справдяться. Україна зможе відстояти свою Незалежність, назавжди вигнавши російських окупантів з рідної землі!

За матеріалами:
https://www.rbc.ua/rus/news/prognozi-budanova-budut-shche-trohi-vazhki-1670328439.html

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11