ІТ-обладнання та планшети від Австралії для українських прикордонників

Як повідомили у Держприкордонслужбі, українські прикордонники отримали ІТ-допомогу від наших міжнародних партнерів. Варто зазначити, що вона надійшла у межах реалізації спільного з Урядом Австралії та Міжнародною організацією з міграції проекту «Підвищення стійкості Державної прикордонної служби України на західному та південному кордонах держави». Цей проект є першим досвідом співробітництва Австралії та Державної прикордонної служби України.

Отримані технічні новинки допоможуть посилити охорону на українському кордоні, а також забезпечать надійний та швидкий прикордонний контроль.

Отримане обладнання використовуватиметься під час здійснення процедур прикордонного контролю, а також заходів із верифікації та ідентифікації,пояснили у Держприкордонслужбі

Співпраця з Австралією буде тривати й надалі. Протягом грудня 2022 та у 2023 році країна-партнер надішле до України додаткову комп’ютерну техніку, а також спеціальне обладнання для перевірки паспортних даних. Таким чином, українські прикордонники зможуть швидше виявляти підроблені документи.

Дуже дякуємо нашим друзям, які продовжують підтримувати Україну у важкі часи. Адже будь-який вклад зараз дуже важливий. Віримо, що саме завдяки згуртованості та взаємопідтримці ми зуміємо здолати ворога та відновити мир на рідній землі!

За матеріалами:

https://www.ukrinform.ua/rubric-uarazom/3627988-avstralia-peredala-itobladnanna-ukrainskim-prikordonnikam.html

https://lb.ua/society/2022/12/06/538187_ukrainski_prikordonniki_otrimali.html

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11