Боротьба за Кубок профкому з волейболу триває

     Колектив комбінату продовжує тримати стрій. Наші мужні колеги докладають максимальних зусиль для наближення Перемоги: одні зі зброєю в руках боронять Батьківщину на передовій, інші – залишаються на варті виробничого фронту, хоча зараз наше підприємство, як і вся промисловість України, переживає не найкращі часи. При цьому колективи комбінату, за підтримки профспілкового комітету, намагаються зберігати спортивні традиції. Ворог ніколи не підкорить націю, яка має сталевий характер та єдиний дух Перемоги. Саме ці якості демонструють наші спортсмени, в чому ми в котрий раз переконалися, завітавши на змагання з волейболу за Кубок профкому, які пройшли минулої суботи, 3-го грудня.

      Ми стали свідками захоплюючих протистоянь між такими парами команд: Збірної комбінату та Автотранспортного цеху, Служби охорони та Олександрівського карʼєру, Залізничного цеху і Запорізького карʼєру.

      Слід зазначити, що всі присутні отримали порцію адреналіну та заряд позитивних емоцій.

     Справжні пристрасті вирували на ігровому майданчику, коли змагалися волейболісти Автотранспортного цеху та Збірної команди комбінату, які відкривали суботній спортивний захід. У цьому динамічному протистоянні наші колеги демонстрували чудову спритність та майстерність. І якщо в першій партії це краще вдавалося автомобілістам, то у другій – гравці обʼєднаної команди зуміли сконцентруватись та суттєво вирвалися вперед. Відчуваючи небезпеку, автомобілісти зібрали всю свою волю в кулак, щоб виправити дуже прикру для них ситуацію. Напруга в спортзалі зростала з кожним ударом. І лише коли на табло застили цифри 23:25, спортсмени та вболівальники автомобілістів видихнули з полегшенням. Бо це означало перемогу команди АТЦ з рахунком 2:0.

     Не менш драйвовою та непередбачуваною виявилася гра наступної пари команд – Служби охорони та Олександрівського карʼєру. На початку охоронці обрали ефективну тактику та впевнено взяли лідерство у свої руки. Несподіванкою для них стало те, що їхні суперники різко змінили стратегію гри та застосовували вдалі комбінації, що принесли олександрівцям перевагу у другій партії. Схопивши удачу “за хвіст”, гірники не відпустили її у третій вирішальній дуелі. Боротьба закінчилася з рахунком 2:1 на користь волейболістів Олександрівського карʼєру.

     Емоційною та яскравою видалась і третя спортивна битва між командами Залізничного цеху та Запорізького карʼєру, адже цим гравцям не позичати волейбольного хисту. Всі, без виключення, вони проявляли рішучість, силу волі та жагу до перемоги. Цього разу досягти мети вдалося представникам транспортного підрозділу. Рахунок – 2:0 у скарбничку команди Залізничного Цеху.

     Ось такими насиченими та азартними видалися протистояння на волейбольному полі. Не пропустіть фінальні ігри Кубку профкому вже цього тижня, підтримайте своїх фаворитів, приєднавшись до поціновувачів спортивного антистресу.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11