МІНІСТЕРСТВО ІНТЕГРАЦІЇ АНОНСУВАЛО НОВУ ПОСЛУГУ У «ДІЯ»

Користувачі державного сервісу «Дія» відтепер можуть отримати витяг про місце проживання через застосунок. Слід розуміти, що цей важливий документ може знадобитися при отриманні багатьох державних послуг, влаштуванні дитини в садочок, відкритті рахунку в банку тощо. Раніше для оформлення витягу про місце проживання треба було звертатися до відповідних органів реєстрації. Тепер же для того, щоб сформувати документ, не потрібно нікуди ходити. Достатньо мати доступ до застосунку «Дія» і кілька хвилин вільного часу. Отже, слідкуйте за алгоритмом.
Потрібно зареєструватися та авторизуватися у застосунку «Дія», а також не забути його оновити до останньої версії. Обираємо «Меню» – «Оновити застосунок». Наступний крок: переходите у розділ «Послуги» та обираєте пункт «Довідки та витяги». Фінальний крок: у наведеному переліку знаходите й обираєте «Витяг про місце проживання», а потім натискаєте «Замовити витяг».
У Мінреінтеграції наголосили, якщо відомості знайдені в реєстрі, їх можна завантажити як PDF-документ протягом 24 годин. Документ також доступний для перегляду у тому ж розділі, де й замовляється послуга – «Витяг про місце проживання». Його можна відправити на електронну пошту прямо із застосунку.
Як бачимо, навіть попри війну, цифровізація в Україні продовжується, охоплюючи нові сфери життєдіяльності. А це означає те, що наша країна живе, не підкорюється ворогам та надалі планує розвиватися! Віримо, що вже зовсім скоро все 100% буде Україна!
За матеріалами:

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11