ЗІ СВЯТОМ ВАС, НАШІ БЕЗСТРАШНІ ВОЇНИ, ЛИЦАРІ СВІТЛА, ДОБРА І ПІДТРИМКИ!

Щорічно 5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів. Це свято було заснованеу 1985 році, за ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. Сьогодні воно має особливе значення для України.
В нашій державі місія«волонтер» надзвичайно популярна і шанована з 2014 року. Адже саме тоді вся країна згуртувалася для того, щоб дати відсіч російським ворогам, які зажадали наших територій. Спочатку окупанти захопили Крим, а потім, вдерлись на Донеччину та Луганщину. У ті непрості часи волонтери зіграли надзвичайно важливу роль, ставши першими помічниками як для військових, так і для пересічних українців, які через війну були змушені виїздити з рідного дому та шукати більш безпечного прихистку.
З початком повномасштабної російсько-української війни волонтери вкотре довели свою необхідність, безстрашність та цінність. Більшість з них продовжили виконувати свою важливу та дуже відповідальну місію, до їхньої армії долучились ще сотні, тисячі «добровольців». Тепер волонтерство, щира допомога незламним ЗСУ та всім, хто того потребує, стало способом їх звичного повсякденного життя. Вони збирають, дістають, купують, забезпечують везуть у різні куточки України та фронтові зони. Вони не скаржться на голод і холод, на страх і стрес, вони просто виконують свої завдання.
Попри усі труднощі, які доводиться долатинашим волонтерам, вражає їхня згуртованість, патріотизм та наполегливість у досягненні поставлених цілей. Здається для них немає нічого неможливого. Ці неймовірні люди міцно тримають свій фронт, ставши справжніми янголами-охоронцями для тих, хто потребує допомоги. Вони витрачають свій вільний час на те, щоб подарувати тепло нужденним. І не чекають за це ніякої винагороди. Завдяки саме їхній підтримці, Україна воює не тільки зброєю – ми день за днем доводимо, що воює український дух, який неможливо здолати!
Шановні волонтери! Прийміть щирі вітання і слова подяки за Вашу безкорисливу працю заради нашої спільної Перемоги. Величезне спасибі за Вашу підтримку ЗСУ, за натхнення та турботу, за Ваш час, за посмішки, за великі гарячі серця, стійкість, просто за те, що Ви є. Нехай Ваші добрі справи на благо Батьківщини повертаються сторицею! Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги, сил, тепла та мирного неба над нашою нескореною Україною!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11