Починаємо новий робочий тиждень без аварійних, але з плановими відключеннями

     Отже, сьогодні, 21 листопада, не планують додаткових аварійних відключень живлення в оселях українців. Завдяки наполегливій праці наших енергетиків у режимі 24/7 енергосистему країни, пошкоджену російськими снарядами, вдалося стабілізувати. Тому з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України застосовуватимуться планові відключення. Про це повідомляє Укренерго у телеграмі.

            Наразі вже вдалося виконати достатній обсяг робіт для того, щоб стабілізувати ситуацію в енергосистемі  після останньої масованої атаки 15 листопада. Завдяки цьому на вихідних відключення були планові. І на понеділок аварійні відключення також не прогнозуються. Хоча обсяги обмеження споживання електроенергії будуть дещо більшими. Це пов’язано зі зростанням споживання, яке характерно для початку робочого тижня, – розповів голова НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону.

     Нагадаємо, що покровчани, як і жителі всієї області, можуть дізнатись про графіки стабілізаційних відключень на офіційному сайті ДТЕК «Дніпровські електромережі»: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns.

            Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні зазначив, що наразі найбільш пошкодженими залишаються електричні мережі на Харківщині, Львівщині, Вінниччині, Івано-Франківщині, Київщині та Сумщині. Але «бійці енергетичного фронту» в цілодобовому режимі здійснюють героїчні подвиги для того, щоб світло в наших домівках і серцях не згасало. За це їм щиро подякував Глава нашої держави:

Відновлення мереж і технічних можливостей постачання, розмінування ліній електропередач, ремонти – все триває цілодобово. І я дякую всім енергетикам, працівникам комунальних служб, обласних адміністрацій – усім, хто працює заради українців.

            Також в «Укренерго» попередили українців про те, що низка телеграм-каналів та ботів поширює фейкову інформацію про нібито створений телеграм-канал «Укренерго» для сповіщення про відключення світла. В Національній енергокомпанії спростовують цю дезинформацію:

  • «Укренерго» не створювало жодних спеціальних каналів про відключення електроенергії. Це чергова брехня. Її мета збурити людей, втомлених відключеннями електроенергії, які застосовуються як вимушений захід внаслідок пошкодження енергетичної інфраструктури ракетними ударами ворога. Діє єдиний офіційний телеграм-канал компанії: https://t.me/Ukrenergo/1710.

     Шановний нескорений український народе, починаємо новий трудовий тиждень у День Гідності та Свободи України. Стаємо до роботи заради Перемоги – кожен на своєму фронті. Не полишаємо упевненості у тому, що світло обов’язково поглине темряву і робимо все можливе, аби це сталося якнайшвидше. Віримо тільки перевіреній інформації, не звертаємо увагу на підступну кремлівську брехню, створену для недалеких зомбованих росіян. При цьому не забуваємо економити електроенергію 24/7. Цей цінний ресурс маємо берегти і заощаджувати всіма можливими способами. Не дамо ворогу зламати нас! Тримаємо стрій і рухаємось уперед!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11