Дорогі наші Захисники та Захисниці, шановні колеги, покровчани! Щиро вітаємо Вас з Днем Гідності та Свободи!

     Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначається День Гідності та Свободи, на честь двох революцій – Помаранчевої (2004) і Революції Гідності (2013 року), та вшанування громадянського подвигу їхніх учасників. Саме під час цих історичних подій наш народ повстав ПРОТИ незаконних зрадницьких дій влади, проросійської політики, ЗА відстоювання національних інтересів Незалежної Української держави.

           Минає вже 9-та річниця від початку Революції Гідності, з тих пір, коли українці, нарешті, твердо заявили про те, що обирають європейський напрямок розвитку країни. Висловили прагнення стати на шлях прогресу та розквіту держави, яка базується на принципах демократії, захисту загальнолюдських цінностей, прав і свобод громадян, що кардинально відрізняється від рабської ідеології росії.

     Кривава розправа протестної акції на Майдані Незалежності під час революційного повстання у 2014 році не залякала українців, а навпаки – страшенно обурила. Мільйони вільних людей вийшли на площі великих міст, щоб встановити справедливість і не дати проросійським злочинцям при владі вкрасти нашу Свободу та Гідність. Але вони все ж таки вдалися до жахливих кроків – втягли вільний та нескорений народ у тривалу війну, яка 8 років тому розпочалась з Донбасу, а сьогодні триває на всій території нашої «пораненої», але нескореної країни.

            Всі ми розуміємо, що Сильна, Вільна і Заможна Україна – пряма загроза російському режиму тиранії. Це прекрасно розуміють у ворожому кремлі, тому і прагнуть знищити нашу державу. Для цього не нехтують жодними протизаконними способами: проти нас ворог застосовує тактику терору, небаченої жорстокості, насилля, підлості, брехні. Але сильний духом український народ ніколи не скориться загарбникам. Ми бачимо, як радіють люди на звільнених з-під окупації територіях (вже другий тиждень у всіх стрічках українських та світових новин місто-Герой Херсон…), бо знову відчувають неповторний присмак Свободи.

     Як під час революцій, так і в умовах повномасштабної війни, виявивши Рішучість та Єднання, ми вже майже 9 місяців героїчно даємо відсіч російській армії покидьків та всі разом здобуваємо Перемогу.

Вдячні українським борцям за Залізний характер, стійку Мужність, високий Патріотизм та Самовідданість.

Вклоняємося і шануймо пам’ять про Героїв Небесної сотні та всіх Захисників України, які загинули за Волю, за Незалежність рідної країни.  

            Віримо, що наші найкращі та найпрофесійніші Збройні Сили, раз і назавжди покладуть край російській агресії. Після нашої Перемоги над усіма населеними пунктами вільної країни обов’язково зійде українське сонце, яке осяє своїм світлом національні стяги.  Саме тоді ми вдихнемо своєї запашної волі на повні груди і наполегливо почнемо будувати нове, найщасливіше майбутнє нашої могутньої Батьківщини.

     Шановні Захисники та Захисниці, ми щосекунди віримо у вас і точно знаємо, що ви вже зовсім скоро досягнете головної мети своєї священної місії… Сил вам, витримки і Божого благословення! У свою чергу, ми – тиловики – робитимемо все від нас залежне, щоб і надалі підтримувати вас на шляху до миру на вільній Українській землі. Зичимо всім витримки і терпіння, міцного здоровʼя, наснаги, родинного тепла та любові. Пам’ятайте: ми – Гідні, ми – Вільні, ми – Непереможні, бо мали честь народитися «Українцями».

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11