14 листопада, Дніпропетровщина: агресор не полишає у спокої Нікопольський район 

Через обстріли Марганець залишився без водопостачання. Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко доповів, що росіяни усю ніч тримали під прицілом Нікопольський район:
Били по Марганецькій та Червоногригорівській громадах. Скерували туди понад 60 снарядів з «Градів» та важкої артилерії. За попередніми даними,  люди не постраждали. У Марганці пошкоджено лінію електропередач, що живить насосну станцію водоканалу. 45 тис. родин залишилися без води. Енергетики вже розпочали відновлювальні роботи, щоб запустити станцію. Російські снаряди понівечили й будівлі та автівки.  Деталі обстрілу з’ясовуються.
В інших районах кричала сирена, та минулося без атак і станом на ранок все спокійно.
 https://www.facebook.com/Valentyn.Reznichenko

рашисти вкотре накрили вогнем Нікопольщину. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук  розповів про те, що вчора вдень армія рф знову вдарила по Нікопольському району:
–  Під ворожий вогонь потрапили Мирівська та Марганецька громади. На щастя – без постраждалих. Серйозних руйнувань також немає.
Очільник облради додав, що «Український прапор поступово повертається у звільнені від російських окупантів населені пункти нашої держави. Нині ми – ще на один день ближче до тієї миті, коли синьо-жовтий стяг майорітиме в кожному куточку України. На своєму місці».
–  Віримо в ЗСУ, в Президента і продовжуємо допомагати українським Захисникам. Переможемо, –  впевнений Микола Лукашук.
https://www.facebook.com/nbankr

Як би важко не було, віримо тільки у Перемогу! Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко додав, що Сили оборони України продовжують звільняти нашу землю.
–  Зберігаємо спокій, допомагаємо одне одному та бійцям на «нулі». Разом до Перемоги! – закликав Євген Вячеславович.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100025234411163
Ворожі обстріли Нікополя не вщухають. Мер Нікополя Олександр Саюк повідомив, що розпочався вже п’ятий місяць безперервного терору, який вчиняють окупанти, мало не щоденно обстрілюючи Нікополь з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії:
–  Попри цей надзвичайно важкий період у житті рідного міста, комунальні та аварійні служби оперативно допомагають нікопольцям долати наслідки ворожого обстрілу. Так працівники КП «Міська житлово-технічна інспекція» безкоштовно надають OSB-плити та плівку для того, щоб тимчасово закрити розбиті вікна і балкони від вітру та дощу. Ці будівельні матеріали придбані коштом місцевого бюджету, а також отримані від міжнародних благодійних організацій. Пошкоджені дахи також відремонтують за кошти місцевого бюджету.
https://www.facebook.com/press.nmr

Правила безпеки – понад усе. Начальник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул доповів, що в цілому обстановка на Криворізькому напрямку  фронту стабільна та знаходиться під контролем Збройних Сил України. За офіційною інформацією Генерального штабу ЗСУ, ворог, після підриву Антонівського автомобільного та залізничного мостів, а також дороги через греблю Каховської ГЕС, здійснює інженерне обладнання позицій на лівому березі річки Дніпро.
–  Звертаю увагу на підвищену мінну небезпеку на територіях, з яких ми вигнали окупантів. Вороги залишили велику кількість снарядів та інших вибухових пристроїв. Наші піротехніки продовжують розмінування та знищення боєприпасів. У тому числі нещодавно на Дніпропетровщині ліквідували бойову частину ракети «С-300», –  акцентував посадовець.
У Кривому Розі вся інфраструктура, лікарні, органи влади, комунальні та міські служби працюють у штатному режимі. Територія міста патрулюється посиленими нарядами поліції та Національної Гвардії. Радіаційний фон – у межах норми.
https://www.facebook.com/OleksandrVilkul
  
Розпочинаємо новий робочий тиждень, міцно тримаючи кожен свій фронт. Допомагаємо нашим мужнім ЗСУ, один одному та віримо, що зуміємо здолати ворога, повернути додому кожен куточок рідної землі та відновити мир в Україні!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11